20 gündür msn açamıyorum

Ferhat CAN
06-01-2012, 23:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj

evde 3 bilgisayar var ve bunlardan hiç biri msn'e giremiyor. aynı modemle aynı nete bağlıyız ve hiçbiri girmiyor msn'e. aynı apartmanda farklı net kullanan arkadaşımda hiçbir sıkıntı yok iken ben başlıktan da anlayacağınız üzere 20 gündür giremiyorum msne. güncel sürüm kullanıyorum. w7 işletim sistemlerimiz. sistem saatleri konusunda bir sıkıntı yok. modeme bir çok kez restart attım çözüm getirmedi. dns manual auto şeklinde denemeler yaptım sonuç aynı. aklıma pek bir çözüm de gelmedi açıkçası. sistemsel bir problem olsa 3 bilgisayar neden giremesin. aklıma bir çözüm gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

hata kodu olarak : 81000494 yazıyor bu arada. 
Windows Live oturumunuzu açamıyoruz. "Hizmet geçici olarak kullanılamadığından live oturumu açılamadı vs.." şeklinde bir uyarı alıyorum ve tekrar dene seçeneği dışında bir şey yok bana sunulan. Eskiden onar falan çıkardı bir sorun olduğunda. Anlamadım ne iştir.

Sebahattin Dündar
07-01-2012, 02:34   |  #2  
Sebahattin Dündar avatarı
Yıllanmış Üye
203 mesaj

Burayı bir incele istersen...

Ferhat CAN
07-01-2012, 10:53   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
136 mesaj

buradakileri de yapmıştım. hiçbir işe yaramadı ne yazık ki. zaten diğer bilgisayarlara nasıl bir etkisi olabilir ki. modem ile ilgili kesin. modemimin markası linksys.