20 MBIT BAGLANTI 15 EURO....SEVGILI TURK TELEKOM

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
seyfigo
17-06-2005, 01:22   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Herkese Merhaba,

Yillardir dolandiriliyoruz hemde oyle boyle degil,dunyanin en pahali internetini kullaniyoruz ve kimse sesini cikarmiyor....
Sitemimin cok buyuk kismi 1999 aralik ayindan buyana tek bir sayisini kacirmadigim CHIP ve Diger butun bilgisayar dergilerine gidiyor....
Bu dergilerin misyonu hardware testleriyle, magazin yazilariyla sinirli kalmamaliydi, internet herkesin her evin hakki, ama cok kucuk birkac istisna haric, IT medyalari turk halkini bilinclendirmek yonunde hicbir adim atmadilar....

Arkadaslar bu kalitesiz hizmet bu denli kotu bir hizmetin bedeli gelir seviyesi bizden 5 kat daha iyi olan avrupa'ya gore 80 kat daha pahali,,, kim aciklayacak mantik bunun neresinde, telekom bize bu sekilde kotu hizmet vermeye daha nekadar devam edecek......

IT medyalari lutfen artik cesur davranip dunya daki gercekleri kocaman harflerle yazacak cesareti bulun kendinizde !!!

Ben size bir ornek vereyim, fransizca bilmeseniz de anlayacaksiniz

Fransa'nin 3ncu buyuk ISP'sinin tarifesi :

Saygilar sunarim

Seyfettin  Gokalp

lazrailefsanesi
17-06-2005, 18:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Bilmiyorum bu kadarda telekom'a yüklenmemek gerek bence.Sonucta biz cok zengin bir ülkeyiz ama haberimiz yok.En pahalı benzin bizde,boyle olunca benzinle alakali bircok seyinde en pahalısı bizde ama dedigin gibi sonuc olarak gelir seviyemizde belli.Telekomda da bu is boyle.İnternetle biz daha yeni yeni tanısıyoruz.Teknik olarak bir bilgim yok ama sonucta 56k dan yeni 256 gectik,seneye 512 insallah.Bu alt yapı calısmaları sadece telekomun tekelinde oldugu icinde telekomun hızını ve gerekli calısmalarını yapmasını beklemek zorundayız.Para yok yapmıyom dese biz gene bekliyecegiz cünkü alternatifimiz yok.Sorun aslında bu.Nasıl bu ülkede telsim avea telekom agları kurulabildiyse internette baska sirketler sıfırdan kurmalarını saglayacak tesvikler olmalı.Ancak bu sayade fiyatlar düser ama buda cok büyük bi yatırım oldugu icin gene zor.

Deveye sormuslar boynun neden egri,nerem dogru demiş.

mrcplus
17-06-2005, 21:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

Açıkçası ilk cevap yazan çok güzel açıklamış:).

Emekleme devresindeyiz daha yeni yeni taşlar oturuyor teknolojide.

Atlı karınca dönüyor dönüyor dünya durmadan dönüyor dönüyor yanlız dönmeyen bana sensin teknoloji:) Eskilerden dünya dönüyor şarkısını dinliyordumda(marc aryan) buna uyar diye buraya bu kısmını yazdım tabi orada teknoloji yoktu:)

iyi çalışmalar...

Recep Baltaş
19-06-2005, 10:19   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/te ... irisimi_t263_6.html

Ragiax
10-07-2005, 05:04   |  #5  
Taze Üye
6 mesaj

Aslında bu konuda tek suçlunun Telekom olduğunu düşünmek yanlış.. Maalesef bazı şeyler ülkemize geç geliyor. eğer internet ülkemize diğer avrupa ülkeleri ile aynı zamanda gelseydi. O fiyatlara yakın bir fiyatta bizde de internet olurdu diye düşünüyorum...

khan.cross
10-07-2005, 11:29   |  #6  
Taze Üye
9 mesaj

Arkadşlar!

Evime DSL Flat Rate internet bağlantısı lazım. Hangi provideri tavsiye edersınız ve providerlerin fiyatları nerde öğerenebilirim?

Sağolun
Khan

blackmore
23-07-2005, 20:21   |  #7  
Üye
76 mesaj

Arkadaşlar konu internet hızı,interneti hızlandırmak uydusu olan,zırhlı araç üretebilen bir ülke için lüks değil.