Herkes duymuştur Şubattan sonra kaçak Windows XP'ler kapanacak diye bu sefer Microsoft'un bilgisi şaka değil gerçek çıktı.İşte aşağıda göreceğiniz ekran görüntüleri mağdurların birer öğrenğidir.....
[URL=http://imageshack.us][/URL]
20 Şubat Kaçak Windows XP Madurlarından Görüntüler
Bununda çözümü bulunmuş ama burda vermem doğru olmaz.
Ewet çözüm yolları var...Ama söylemek olmaz..
valla bu göz boyamak aslında birçok müşterim bu korkuylan lisans aldı aslında çokta iyi oldu böylelikle bsa denetimlerinde bu müşterilerimiz nedeni ile doğacak olan korsan yazılım bulunduruyor damgası yemekten yırttık ama gerçekte bu yama çıktıktan tam 15 sn sonrada kırıldı yani anlayacağınız bu işler o kadar basit değil önce korsana göz yum sonra kapat hikaye hepsi.sadece korsan yazılımların seri numaralarını veri tabanından temizleyerek sadece microsoft ürün anahtar listesini güncelledi böyleliklen piyasadaki sahte ürün anahtarı listesi 1 milyon iken düştü yarım milyona.vistayı bile aslında kırdılar ama bu sefer xp gibi ezik bir yazılım olmadığınıu vista kanıtladı.kaçak yazılımlar bir şekilde blokluyor kendi içinde kendinini.
Günaydın arkadaşlar ben taa kaç sene önce XP'yi orjinal yapmanın yolunu bulmuştum bunların hiçbiri beni etkilemedi.
black_flood müşterilerin yazık etmiş kendilerine ben onlara 100 ytl ye alacakları windows'u onlara 5 milyona verirdim.
kaç yıllık konuyu hortlatmışsınız çok uğraştın heralde bunu yapmak için
noykanwindows kaçak yazılım uyarısı ile karşılaştığınızda bazı legal yapıcı programlar ile çözebilen aradaşlar olmuş fakat bu programların açıkça ben işe yaramadığını gördüm çünkü windows'u update ediyorsunuz kaçak yazılıma takılıyorsunuz o arada windows'unuz diğer güvenlik güncellemelerini de update ediyor ve güncel olmayan legal yapıcı programlar işe yaramıyor.KAÇ YILLIK KONUYU HORTLATMIŞSIN!!! SENİN DEDİĞİN SAÇMA BİR ÇÖZÜM GOOGLE'DA ..... XP ARAT VE SONUÇLARI GÖR!!!yapmanız gereken çözüm windows'unuzu restart edip güvenli kipte açın güncelleme yaptığınız tarihten 1 gün öncesine recovery yapın. yaptığınızda kaçak yazılım denetleme uyarısı yok olacak masa üstünüz geri gelecektir recovery yapıldıktan sonra kamera,modem vb. donanımlarınız driver sorunu verebilir,donanımlarınızı yeniden yükleyin. Windows'unuz orjinal olmadığı için güncellemelere kapatıp kullanın hayır güncel kullanıcam diyorsanız orjinal windows kurun.
noykanwindows kaçak yazılım uyarısı ile karşılaştığınızda bazı legal yapıcı programlar ile çözebilen aradaşlar olmuş fakat bu programların açıkça ben işe yaramadığını gördüm çünkü windows'u update ediyorsunuz kaçak yazılıma takılıyorsunuz o arada windows'unuz diğer güvenlik güncellemelerini de update ediyor ve güncel olmayan legal yapıcı programlar işe yaramıyor.hayır ben 1 yıldır program kullanıyorum.hiçbir sorun yok.yapmanız gereken çözüm windows'unuzu restart edip güvenli kipte açın güncelleme yaptığınız tarihten 1 gün öncesine recovery yapın. yaptığınızda kaçak yazılım denetleme uyarısı yok olacak masa üstünüz geri gelecektir recovery yapıldıktan sonra kamera,modem vb. donanımlarınız driver sorunu verebilir,donanımlarınızı yeniden yükleyin. Windows'unuz orjinal olmadığı için güncellemelere kapatıp kullanın hayır güncel kullanıcam diyorsanız orjinal windows kurun.
sadece orijinal windowsa kurulan photo story programı var.ben bunu kurabiliyorum mesela.