Tüm Okuyuculara merhabalar,
Biliyorum bu konu hakkında fazlasıyla yazılıp çiziliyor.Hepsinde aklım karıştığından buraya yazıyorum.
Öncelikle oyun ve yüksek derecede çizim programları için laptop arıyorum.Sizin önerileriniz nedir.
Bulunmasını istediğim özellikler:
*Çift çekirdekli intel ve centrino 2 teknolojisini desteklemesi
*Ekran kartı çok önemli!!!
*Dediğim gibi 2000tl ye yakın olursa sevinirim.
*Özellikle almış olup kullanan arkadaşların ilgisini bekliyorum yada arkadaşlarınızın tanıdıklarınızın kullandıklarıda olabilir.Tüm artı ve eksisiyle birlikte yazarsanız çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..
2000Tl ye Yakın Bütçe Laptop Önerileriniz?
kesinlikle katılıyorum. hiç tereddüt etmeden alabilirsin. senin kafanı mutlaka şu hp kötü denmesi karıştırıyordur ama bir ekonomi dergisinde okudum piyasanın neredeyse %20 si hp nin elinde anlicağın adamlar çok satıyor. düşün şimdi. bi fabrika yılda 1.000.000 tane satıyor bir başka fabrika 1.000 tane satıyor. çok satanın hatalı ürün sayısı 1.000 olsun. az satanın da 10 olsun. çok satanın defolu mal yüzdesi %0,1 az satanın defolu mal yüzdesi %1 bi fabrika ne kadar çok satarsa arızalı ürün sayısı da bir oranda artabilir hatta sayı olarak diğer şirketlerden fazla olabilir ama yüzdeye bakınca olay değişiyor.
dediğim gibi sen o hp modelini kaçırma bi de hp pavilion dv6 1115et diye bir model var. onun farkı harddiskinin 500gb olması. ama laptop alırken tek bi yere takılıp kalma media markt çok hesaplı ve kalitelii bir şirkettir. eğer bulunduğun yerde varsı bi ziyaret et derim. bir de istanbulbilişim diye bi yer var. orda da fiyatlar ucuz. bana sorarsan piyasada bunun en uygun fiyatlı olanını bul ve al sakın kaçırma. hp kötü diyenlere de takma kafanı, hp iyidir.
çok sağolun tam aradığım özellikte. ewt hp lerde sorunlar bayaa karıştırdı.Bu pcyi kullanıyormusunuz nasıl tum oyunları çalıştırabilecek kapasitedemi.Herhangi bir sorun varmı?sizin tavsiyelerinize göre alıcamSon Düzenleme: BeSuBa ~ 14 Temmuz 2009 18:36
HP dv6-1144et çok iyi bir model. Eğer gelirse dv6-1146et çok daha iyi olacaktır.
Sizin çizim programları için güçlü işlemciye ihtiyacınız var, şunlar işlemci gücüne daha fazla ihtiyaç duyacağınız için daha iyi alternatifler olabilir:
LG P510-UCPPMT CORE2 DUO T9400 2.53GHZ-3GB-512MB GT130M -320GB-15.4"
ASUS N51VF CORE2 DUO T9550 2.6GHZ-4GB-500GB-15.6"-CAM-BT-FP-1024MB GT130M
TOSHIBA A300-23J CORE2DUO T9550 2.66GHZ-4GB-400GB-15.4"-512MB HD3650
Bu son önerdiğim Toshiba'nın ekran kartı biraz zayıftır diğerlerininkine göre. Ama nefis bir alet bence.
Tüm bunları yazmıştım ki ne göreyim. :)
HP'nin dv6-1146et modeli Vatan'a gelmiş gözüküyor. Çok uzun zamandır yoktu. Stokta tutuyorlardı sanırım. Sizin için en iyi seçim olacaktır:
HP DV6-1146ET CORE2DUO T9550 2.66GHZ-4096MB-320GB-1024MB HD4650-15,6''
Bütün oyunları oynayabileceğiniz gibi bütün çizim işlerinizi de çok iyi bir şekilde halledebilirsiniz.