2004 yılı geride kaldı peki 2004 yılının en iyi ve en berbet oyunu neydi
2004 YILININ EN İYİ VE EN BERBAT OYUNU ???
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bugün genel sorular soruyorsun baypal. Düşüneyim!? En iyisi yazmamak. Çünkü o kadar çok iğrenç oyun var ki nereden bulacam şimdi the worst olanını.
En İyi Oyunlar
NFS-Underground 2
Half Life 2
en iyi sorusu zaten var ben en kotu ooyunu da merak ediyorum baska merak edenlerde vardır heralde
olabilir, ama en berbat oyunu biz bence görmemişizdir bile, belli bir seviyenin altındaki oyunları zaten çoğu kişi yüzüne bile bakmaz. Soru şöyle olabilir mesela: Büyük hayallerle beklediğiniz fakat sizi hayal kırıklığına uğraan oyunlar neler?
hayal kırıklığına uğratan oyun var mesala Counter-strike-Condition Zero
bence en berbat oyun Counter-strike. Biliyorum şimdi herkes hadi ordan sen ne anlarsın oyundan diyecek ama bana göre en kötüsü Counter-strike. nedense ben bu güne kadar Counter-strike ı hiç sevemedim mayın tarlasından bile daha çok zevk alıyorum.
en kötüsü ...
en iyisi:
rome total war
warhammer 40k: dawn of war
nfs2:u
halflife 2
doom 3
farcry
starwars: battlefront
pes4
alıntı:
Gönderen : daywalkerbence en berbat oyun Counter-strike. Biliyorum şimdi herkes hadi ordan sen ne anlarsın oyundan diyecek ama bana göre en kötüsü Counter-strike. nedense ben bu güne kadar Counter-strike ı hiç sevemedim mayın tarlasından bile daha çok zevk alıyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Mesela bende şey diyorum yaw şu ragnarok online oynanırmı ama millet server çökertiyo oyun yüzündn.
Senin dediğin ise bir yerde haklı çünkü couter ın grafikleri berbattı.
alıntı:
Gönderen : elvis32herhalde söylemek zor, zaten soruyu değiştir demiştim arkadaşa ama tınlayan yok
foruma yazanların yüzde 90 ı ilk mesajı okuyarak cevap yazıp sonradan diğer mesajları okuyor bende dahil olmak üzere
en kötü deil ama en hayal kirikligi yaratan ;
Commandos 3
cünkü 2.oyunu gercekten mükemmel olan bi oyun klavye shortcutlarini yokedince nasil bi iskence oldu herkees gördü.ben kendi adima cok üzülmüstüm çünkü 2. yi cok begenmis kusana kadar oynamistim.