brezilya'ya zaten böyle bir ders gerekliydi... çok da ii oldu, fransa'nın da ayaklarına sağlık...bırakın da portekiz alsın artık..
2006 Dünya Kupası - Almanya
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
457 mesaj
inanılmaz kurtarış , inanılmaz şut , inanılmaz maç
bişeyede inan be gökhan telkenar
ya kardeşim seni oraya kim spiker yapmış
saçmalamakta üstüne yok tesadüfenmi kanal1 e yolun düştü.
neyse final italyaya hayırlı olsun.
almanları sevmem zaten.
Yıllanmış Üye
457 mesaj
Selçuk İslamoğluferrarili adamgeçen avrupa birliği ve türkiye diye başlık açılmıştı anında kilitlendi.Acaba neden? "KÜFÜRSÜZ" mesaj atarsanız, silmeyiz...samet1986Ferrarili adam, bi mesajın vardı silinmiş. Neyse sorun şu ki; ben aslında yanlışlıkla yazmışım o yazıyı, Fransa dicektim klavyede elim sürtmüş Brezilya yazmışım kazaylan. :) Ya bu aralar ne desem tersi çıkıyor ne iş anlamadım ya ? Mağdem öyle ; kupayı İtalya alır abicim :) Jöne pa sibuple der bu Fransızlar.. :)evet silinmiş boşver alıştık biz yazıyoruz onlar siliyorlar yada kilitliyorlar.
ondadanı küfür vardı.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
ferrarili adamgeçen avrupa birliği ve türkiye diye başlık açılmıştı anında kilitlendi.Abicim o konunun açılması bile kurallara aykırı..O sebepten kapanır yani..Normaldir..
ondadanı küfür vardı.
İtalya`ya ben de sevindim..Almanya ne de olsa favorim Arjantin`i bence şansa da olsa elemişti..
Rakibi Fransa olur diyim de ters uğur falan yapmış olıyım..:))
Banlandı
256 mesaj
bu kupayı İTALYA alır abicim dün gece almanları 2 dakikada 2 golle geçti adamlar
Yıllanmış Üye
944 mesaj
ferrarili adaminanılmaz kurtarış , inanılmaz şut , inanılmaz maçNe de olsa İlker Yasin'in talebesi. Normaldir böyle saçmalaması. Ruh gibi anlatıyor. Dediğin gibi saçmalamakta üzerine yok.bişeyede inan be gökhan telkenar
ya kardeşim seni oraya kim spiker yapmış
saçmalamakta üstüne yok tesadüfenmi kanal1 e yolun düştü.
neyse final italyaya hayırlı olsun.
almanları sevmem zaten.
Yıllanmış Üye
936 mesaj
Razielİtalya, neden olmasın?Kupa başlamadan önce bu tahminde bulunmuştum, yanılmadım, işte İtalya :)
Tarih: 27 Mayıs 2006
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
cursedhaklısınRazielİtalya, neden olmasın?valla içimden geçen takımı söyledin raziel kardeşim ,, Bende italya diyorum ...
Banlandı
256 mesaj
siberfbbu kupayı İTALYA alır abicim dün gece almanları 2 dakikada 2 golle geçti
sÜpEr tAhMiN yApMıŞıM yAw
İTALYA DÜNYA KUPASINI ALDI
[V]İŞALLAH BİRGÜN BİZDE GÖRÜRÜZ BU KUPAYI HEMDE EV SAHİBİ İKEN[V]Son Düzenleme: siberfb ~ 10 Temmuz 2006 13:41