"2007-2008 Süper Lig Şampiyonu GALATASARAY"

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
samet1986
11-05-2008, 18:33   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj

:D Komiksiniz yahu. Şampiyon olamasanız bazı art niyetliler illâ ki şampiyonluğa gölge düşürme peşinde... Konuşturmasınlar beni şimdi :)

+

Gollerin hiç biri ofsayt değil. Hadi canım, başka bahara artık... Tebrik v.s. yazacaksanız yazın, he "yok ben başlığı şike, teşvik gibi şeylerle karıştıracağım" diyorsanız... Gidin başka yerde yapın bunu !

Tuğsan
11-05-2008, 19:22   |  #27  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

ben düşündüm de o gollerden sadece 5.gol ofsayttı,keza o da oldukca ince bir ofsayt...Aynı hafta  sizin ilk gol ( maçı 1-1 yapıp devreyi kapatan  gol ) hani elle atılan gole ne olacak, gerci futbol kamuoyu alıştı fenerin elle atılan gollerine,yada maçlardan önce azizin hakemleri kışkırtmasına,federasyonu gazlamasına, onlarda tutmazsa zaten lig bitince  küsüp ben bırakıyorum diyerek gündem değiştirmesine  ama bu sefer yemedi .. saymakla bitmez bunlar. Yani önce iğneyi kendine batır sonra konuşalım.

emre__
11-05-2008, 20:02   |  #28  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

hehehe daha şimdi haberleri seğrediyodum da niye dün gece korna sesleri duyulmadığını anladım amcamlar cimbomluları susuturuyolarmış kızılcıklı karışmış :) yürüyün bea kim tutar sizi geçen sene aynı eziyeti fenerlilerde çekmişti İstanbul takılmarına garezleri war bizimkilerin süperlig de görüşecez bakalım ist takımlarıyla :D (biras fanatik damarım tuttumu nedir kusura bakmayın gaza geldim :D )

SaGoPa KaJMeR.
11-05-2008, 21:59   |  #29  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

teknik direktörsüz bir takım şampiyon olabiliyorsa ortada büyük bir yanlışlık var demektir. ya dünyadaki tüm futbol takımları gereksiz yere teknik direktörlerine para ödüyorlar, ya da gs teknik direktöre vereceği parayı başka yerlere veriyor. şike nedir diye sorarsanız, işte budur derim.

samet1986
11-05-2008, 22:28   |  #30  
Yıllanmış Üye
944 mesaj
byburak2008
teknik direktörsüz bir takım şampiyon olabiliyorsa ortada büyük bir yanlışlık var demektir. ya dünyadaki tüm futbol takımları gereksiz yere teknik direktörlerine para ödüyorlar, ya da gs teknik direktöre vereceği parayı başka yerlere veriyor. şike nedir diye sorarsanız, işte budur derim.
Biz ona yürek diyoruz... İnanç diyoruz... Siz ise ismini şike olarak adlandırıyorsunuz...

Galatasaray'ı diğer takımlarda ki bankamatik usulü futbolculara benzetme ! Para ile çalışmaz bizimkiler...

ARKADAŞLAR KISKANMAK YERİNE TEBRİK EDİN !  SİZ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK MISINIZ ? ÖNCE BUNU KENDİNİZE SORUN ! VE SUSUN !

-----------
Ayrıca bir anadolu klübünün oraya kadar gelipte maç verdiğini iddia eden birinin futbol bilgisinden ve zekasından şüphe ederim ... !

Son Düzenleme: samet1986 ~ 11 Mayıs 2008 22:31
Banned
11-05-2008, 22:57   |  #31  
OP Banlandı
206 mesaj

"""HERKES HADDİNİ BİLECEK"""

egemengiga
11-05-2008, 23:06   |  #32  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

bu konunun bu noktaya gelecegi belliydi. icine ettiniz konunun. bir araya gelseniz kavga da edersiniz. asil eziklik bu tur cevaplar yazanlar. inanin artik ilkokul cocuklari yapmiyor bu eziklikleri...

Son Düzenleme: egemengiga ~ 11 Mayıs 2008 23:21