merhaba arkadaşlar ben oyun alacagım ama bir türlü karar veremiyorum bana 2007 yılında oynadıgınız yada bekle diyeceginiz 5 oyunu yazar mısınız?????
2007 yılı en iyi 5 oyun listesi
PES 2008 CoD 4 ve NFS Pro Street i bekle sistemin yeterliyse Colin McRae Dirt ve Virtua Tennis 3 ü alabilirsin...
CoD4 ün sistem gereksinimlerini biliyor msunuz?colin mcrae çalışıyor , sistemim yetiyor..
Colin i çalıştırıosa CoD 4 üde çalıştırır...
arkadaşlar ilgisiz kalmayalım lütfen..sizde bişeyler yazınnnnnnnnnnnnn.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cod4, tomb raider anniversary nfs çıkacak olan
Crysis - çok iyi olacak diyolar onu bekle
PES 2008 -
Cod 4 -
Nfs Pro street- bunlar çıkacak
bu senekilerden LOTR BFME2(+ Osmanlı mod) oyunu da güzel strateji tarzı
Company of heroes 'de strateji ben pek beceremesemde grafikleri gayet güzel.
bana sorarsan sadece su oyunu beqle kane&lynch dead man hitman yapımcılarından güzel bi oyun olabilir
BİRDE NASIL DESEM aşiret oyunu varmış .:D güzel diolar onu bilen veya oynayan var mı????
evet . görevler töre cinayeti işliyosun , babayın kanını yerde bırakmıyosun .düğünlerde ençok kurşunu sen atmaya çalışıyosun
şaka yaptım yaw aşiret oyunu neymiş .ilk defa duydum
valla bende bilsem ama böyle asiret başka bişey
türk oyunumuymuş yoksa sen duydunmu sadece belki shrek demişlerdir sen aşiret anlamışsındır.yok artık deme ...benim aklıma aşiret diye bi oyun hiç gelmiyor.
ya abi oyunun adı aşiret degil ..ayrıca shrek deselerdi inglizcem yeterdi heralde.bi de bunu bnm bilgisayarcım söledi yani.....
zaten bu amerika yapımı bi oyunmuş..öle türkiyedeki gibi kızı kaçıranı vurmuyoz..bi nevi asiret deilde terörist öldürüyosun sanırım..