mor_enginarEvet...Galiba sınav maratonunda bulunmuş biri olarak bende aldıgım puanı ve sıralamamı yazmak istiyorum :).SAY2 358,084 3640. olmusum :)Abim be abilerin abisi
2008 ÖSS sonuçları
- 1
- 2
sefa adak tesekkur ediyorum....
Omercim darısı basina kardesim.Ben sana guveniyorum yaparsın sen :)).Yeterki bagir tasini basmasını bil bagrina :D
mor_enginar bende tebrik ederim harbiden iyi puan almışsın hayırlı olsun:)
bı dk bı dk bı dk 358 puan mı aldın?? nasıl olur öss bırıncısı 300 la bırıncı olurken.en dusuk puan alan öss bırıncısı de 297 almış ben anlayamadım*??
Onlar ham puanlarıdır ham puan zaten en fazla 300 o birinciyede okulundan gelen puan eklenir mesela 80 alır okulunda eder 380 puan bu arkadaşında 358 le 3640. olması bu hesaba göre normal
Evet, Coşkun söylemiş.O 300 ham puan, bir de okuldan puan ekleniyor.Mor_enginar'ın puanı okul puanı eklenmiş hali yani..
Ama okuldan Max. 80 puan alınıyor.Okuldan 80 puan alsa bile 358-80=278 eder.Yane eklemesiz de çok iyi puan yapmış.Helal olsun waLLa.Darısı başımıza İnş...
mor_enginarEvet...Galiba sınav maratonunda bulunmuş biri olarak bende aldıgım puanı ve sıralamamı yazmak istiyorum :).SAY2 358,084 3640. olmusum :)gerçekten çok iyi bir puan almışsınız tebrik ederim
bende daha sbs deyim :d o zamanda kadar allah bilir neler değişecek.
Arkadaslar hepinize teker teker bi kez daha teşekkür ediyorum.Evet darisi basiniza.Benim okuldan 72.4 geliyordu.Ham puan 285.651 aldım...
- 1
- 2