2008 yılı en iyi antivirüs test sonuçları
- 1
- 2
BitDefender ve Kaspersky tüm alanlarda aynı dereceleri almış hatta Kaspersky daha hızlı fiyat farkından dolayı mı BitDefender 1. gelmiş acaba:)
Kim yapmış bu testi kriterler ne ?
Versiyonlar tam olarak kaç Güncelleme tarihleri ne.
Nasıl taramalar yapıldı
Güvenlik duvarı testi var mı?
Bence çok kapalı bir test. Norton bu testte en azından ilk 5'te olmalı....
ewet BitDefender ve Kaspersky her bölümde aynı derecede puan almşlar ama fiyaf farkından dolayı 1.BitDefender olmuş heralde
Olsun para var huzur var Kaspersky'a devam
Coşkun OLCAOlsun para var huzur var Kaspersky'a devamkatılıyorum sana ağa
bunlar adama kafayı üşüttürürler:)
kaç yerde gördümse Avira Antivir Prem.Security.Sui. hep ilk 3 de dir,çok komik burada 10 bile girememiş,hadi vazgeçtim ESET Smart Security de 10 da yok,hadi ondan da vazgeçtim NortonAntiBot da 10 da yok,yani parayı bastıran listeyi düzenlemiş ayan beyan.
----
Edit:[DÜZELTME]şimdi tekrar dikkat ettim liste sırf Antivirüs lere ait,benim dediklerim ise(Internet Security veya Smart Sec. ler)haliyle burada yer alamazlar zaten,özür dlrm.çok acele etmişim.
Avast nerde ya bence avastı dikkate almak lazım.. küçümsenecek bir program değil..
Avast gibi ücretsiz antivirüsler ile kaspersky aynı kategoriye girmememli.nedeni ise o ücretiz diğeri ücretli.
minnoş_97Avast gibi ücretsiz antivirüsler ile kaspersky aynı kategoriye girmememli.nedeni ise o ücretiz diğeri ücretli.bencede sana katılıyorum diğerleri ücretsiz olduğu için sıralamada geri düşmüşler yoksa onlarda kaliteli
kis 2009'um var içim rahat ohhh yan gelde yat
saga sola anca ufak bi bilgi edinmek icin bakıcaksın, yoksa kendi antivirüsünü kendin seç. ben kis, norton, eset ss, nod32, avast, avir vs. alayını kullandım en rahat, kullanışlı ve güvenli eset ss geldi bana gore onu tercih ederim. kis norton vs. hangisi iyiyse size göre onu kullanın, belki biraz zahmetli olabilir ilk basta ama sagda solda her seferinde aynı yazılımlara ragmen farklı sonuclara veren testlere göre bakmakta hayal kırıklıgı yaratabiliyor, ulaln bu birinci gelmiş iyiymiş diosun olmuyor oyle işte..
bu test iyi bir test değil çünkü testin zararlı sayısı az evet süreler ve yazılımların içinde bulundurduğu özellikler doğru ancak zararlı sayısı az teste giren virüs programlarıda çok az sayıda bence birçok virüs programının hakkı yenmiş
bakın elimde www.virüs.gr sitesinde yayımlanmış bir test var bu testi yeni bir konuda aççam ve site eniyi 10 virüs programını ispatlıyacam
kaspersky ve bit defender aynı puanı almış. ama kasperskyın tarama süresi daha kısa. yani 1. kaspersky olmalıydı. bu sıralama hiç inandırıcı gelmedi bana..
bu arada kenzita www.virüs.gr değil www.virus.gr
Parayı bastır programı al.Bence çok çirkin bir oyun Diyelimki harika bir antivirus programı aldın gelecekte çıkacak olan virüslere karşı bir garantisi varmı yok.Öyle olsaydısürekli olarak yeni antivirüs proğramlarına ihtiyaç olmazdı.Microsoft bile antivirus proğramı diye resmes virüs yüklüyor.Bu proğram bilgisayarınızı virüslerden temizler.bakınbedava tarama yapalım nekadar virus varmış? Tarama bedava temizlik çok para.Bunların hepsi para tuzağı.Eniyi bedava antivirüs hangisi? siz onu söyleyin.Eniyisi linux kullanmak galiba.
Bence avast bunların hepsinden daha iyi.
Norton Antivirus 2008 sürümü hiç kasmadı bilgisayarımı.Eski kasan nortondan eser yok ayrıca çok iyi koruma yapıyor.
suskun_kralAvast nerde ya bence avastı dikkate almak lazım.. küçümsenecek bir program değil..
Avastın tozuna yetişemez hiçbiri. ben hepsini denedim hele AVG üzerine para verseler yine kullanmam
DEMUavast mı
Avastın tozuna yetişemez hiçbiri. ben hepsini denedim hele AVG üzerine para verseler yine kullanmam
kım ne derse dersın ben nod32 vaz gecmem 5 yıl dır kullanıyor sorunsuz:D
Avira AntiVir nerede? Ticarî bir test. Kanmayın.
- 1
- 2