NOD32 %94 bulmuş demek??vav be microsoft bile geçmiş eseti :S:S
2009 Antivirüs Test Sonuçları
- 1
- 2
güvenlik uzmanı sensin saygı duyarım anket yaptım istersen bir bak.Yine değişen bir şey yok Gene Avastın gerisinde kalıyorlar..
Bir arkadaşımız cıkmış ne demek bu şimdi adamlar test edip yapıyorlar demişte şimdi sana burdan soruyorum sanal ortamda yapılan seçim anketlerinin % kacı doğru ?
Sen peki sanal ortamda seçim anketlerinin % kaclık kısmının doğruları yansıttığına inanıyorsun ? Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir şey nerden cıktı bu şimdi der dediğini duyar gibiyim.İşte bu Test sonuclarıda öyle olabiliyor.
Test,Mest hikaye ilgili antinin en iyi sonucu verecek haşereleri teste tabi tutarsın tabi her antinin veritabanı aynı olmadığından uyuşmazlıklar olabileceğinden sonucta o antinin doğrultusunda ilerler.
( Tabi bu benim görüşümdür yinede // Ancak avastı o konumda gördüğümde testin kalitesinide avast kalite oranı kadar iyi anlayabiliyorum
bu test tamamen bi saçmalık bi kere hiçbir antivirüs veya internet security yazılımı tek başına %99 gibi bi koruma sağlıyamaz " internet security + firewall + antispyware + antimalware " bu yazılımların hepsi pcnizde bulunsa bile koruma en fazla %80 - 90 civarında olur hatta o bile zor
Avira bütün testlerde birinci çıkıyor ama Kaspersky kadar iyi değil bence.
kaspersky dicektim ama bence avira antivir ve avast 1. cidir. benim gozumdeki sıralama;
avira antivir
avast!
kaspersky
bende suan avira antivir pers. 9 kullanıyorum gayet memnunum. ama avast da cok guzel.
kardeşim adam diyor Alfabetik Sıralanmış siz hala anlamak istemiyorsunuz!
arkadşalrbu test gerçekle alaklı değil norton ve kasperdışında hepsi kurulu iken pchaşatoluyor en güzelikasper bence
valla ben karperskyden vazgeçmem kardeşim ne kaa pahalı olurs aolsun alemde kral ben hebsini denedim verimi karperskyden aldım hem benim servis bu yıl sadece 2.340 adet karpersky cd si sattı sizce insanlar neden yana pahalı olmasını kötü olma sebebi bence asla
en zararlı virüsü ruslar yabar bu bi gerçek eee en iyi antivirüsüde ruslar yazar virüsler yazılmazsa virüs programına gerek duymaz insanlar yanlışmıyımYine değişen bir şey yok Gene Avastın gerisinde kalıyorlar..
Bir arkadaşımız cıkmış ne demek bu şimdi adamlar test edip yapıyorlar demişte şimdi sana burdan soruyorum sanal ortamda yapılan seçim anketlerinin % kacı doğru ?
Sen peki sanal ortamda seçim anketlerinin % kaclık kısmının doğruları yansıttığına inanıyorsun ? Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir şey nerden cıktı bu şimdi der dediğini duyar gibiyim.İşte bu Test sonuclarıda öyle olabiliyor.
Test,Mest hikaye ilgili antinin en iyi sonucu verecek haşereleri teste tabi tutarsın tabi her antinin veritabanı aynı olmadığından uyuşmazlıklar olabileceğinden sonucta o antinin doğrultusunda ilerler.
( Tabi bu benim görüşümdür yinede // Ancak avastı o konumda gördüğümde testin kalitesinide avast kalite oranı kadar iyi anlayabiliyorum
- 1
- 2