LYDERdıablo III resıdent evıl 5 ve crysıs warhead bnce:
2009 en iyi oyunu ne olabilir
hiç bir oyun bir yıla damgasını vuramaz... bütün oyunlar kendi çapında zaten vurgun yapmıştır.o yüzden hiç bir oyunu bir yıla sığdıramayız... mesela snow bros vardı zamanında ... o oyun belki unutuldu ama hala arşivler arasından çıkartılıp oynanabilir bir pozisyonda olduğuna eminim... sonuçta en nihayetinde bir oyun bir yıla değil bütün yıllara damga vurabilir mesela yine bir örnek batman begins... robocop... NFS porcshe... revolt... medal of honor pacific assoult... daha aklıma gelmeyen bir sürü oyun...
sorulacak sorumu bu yaa eger 2009 da cıkarsa diablo 3 un üstüne oyun olmaz bekleyen kaç milyon kişi var ahh ahhh bence GTA kadar sacma bı oyunda yok amaçsız bı oyun ve hilesi cok bence nekadar grafıklerınıde guzel yapsalar yok olmaz ondan bişey oynayanların yaş ortalamasıda 10-15 zaten diablonun bendı sınıfında birinci olucagı kesın ve genelde de birinci olma sansı cok yuksek
Mırror's edge mukemmel 1 oyun gelıo arkadaslar :D
bence mario olur :D
senelerdir oynarız hala deişik versiyonları çıkar gene oynarız yalanmı??
10 senedir crysis oynayan kim var:p
diablo 3 2009'da çıkarsaki ben 2010'da bekliyorum taş üstünde taş kalmıcak..
suskun_kralbence fifa 2009 ve pes 2009 bomba gibi düşecek göreceksiniz.ben fifa 2009 diyorum başkada bişi demiyom yüzüklerin efendisini hiç alma paran boşa gider...:D
[font=
bence crysis warhead veya far cry 2 olur büyük ihtimal
cmpengineerdiablo 3 ve gta IVönümüzdeki seneye yetişeceğini hiç sanmıyorum ben Diablo'nun
elvis32önümüzdeki seneye yetişeceğini hiç sanmıyorum ben Diablo'umarım yetişir.
GTA IV tabiki bu kasımda çıkıyor :D
ferhat31GTA IV tabiki bu kasımda çıkıyor :Bu kasımda çıkıyosa mantıksal olarak 2008'in en iyi oyunu olabilir.. (:::
FIFA 09 olabilir ama asıl damgayı uzun bir aradan sonra yeni oyunu çıkacak olan FARCRY 2 olur
bence 1 Kasım da çıkacak Assains Creed 2 olur..
beyler yaklaşık 2 aydır pes 2009 oynuyorum joyistikle karşılıklı super oluyor oyun da çok güxel herkese tavsiye ederim fakat kotu bi yanı varki ki indirmekte zorlanacağınız 7 gb kadar bi oyun ben ce 2009 bombası bu
Tabikide Resident evil 5 ..................... 2010 kide bellii God of War III............