Evet arkadaşlar 2009 Eurovision'da bizi temsil edecek olan Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısı için ne düşünüyorsunuz?
Bence dereceye layık!
İzlemek için; https://www.chip.com.tr/video/Hadise-Dum-Tek_700.html
Evet arkadaşlar 2009 Eurovision'da bizi temsil edecek olan Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısı için ne düşünüyorsunuz?
Bence dereceye layık!
İzlemek için; https://www.chip.com.tr/video/Hadise-Dum-Tek_700.html
ilk 4 e gireriz.
Bence şarkı tam yabancı değil içinde Türk müziğinden ezgiler var gibimie geldi benim. Parça geyet güzel eleştirileri haksız buluyorum.
Parçayı Türkçe'ye çevirecek bir babayiğit yokmu ?
Bende indirme linkerini vereyim.
----------------------------
Kaliteli klip videosu:
mp3:
Diğer şarkıları dinlemeden bilinmez. Bu şarkı her ne kadar bizim kulağımıza hoş gelse de, bir eksiklik var gibi... Kareografi ve dansların baştan gözden geçirilmesi gerekiyor. Müziğin de öyle.. Yani nakarat harici kısımlarda tek düze gidiyor.
En çok kıyasladığım tabii ki en yakın Sertab Erener'inki olacak ama o bu şarkıya göre çok daha değişken ve zengin bir yapısı vardı. Shake it Up şekerim'den iyi olduğu kesin Hadise'nin ama müziğin biraz daha elden geçirilmesi gerekiyor gibi...
ilk üçe kesin girer gözüyle bakıyorum ama bakalım ne olacak.
ben daha dinleyemedim yaa.bir fırsatımı bulunca dinlemek istiyorum hemen.çok merak ettim şimdi:)
Bence oldukça güzel şarkı. Diğer şarkılara bakmak lazım.
Selçuk İslamoğluDiğer şarkıları dinlemeden bilinmez. Bu şarkı her ne kadar bizim kulağımıza hoş gelse de, bir eksiklik var gibi... Kareografi ve dansların baştan gözden geçirilmesi gerekiyor. Müziğin de öyle.. Yani nakarat harici kısımlarda tek düze gidiyor.TRT'de yaptığı dans provaymış. Hadise öyle demiş. Gazetede yazıyordu. Yani daha geliştirilir umarım.En çok kıyasladığım tabii ki en yakın Sertab Erener'inki olacak ama o bu şarkıya göre çok daha değişken ve zengin bir yapısı vardı. Shake it Up şekerim'den iyi olduğu kesin Hadise'nin ama müziğin biraz daha elden geçirilmesi gerekiyor gibi...
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 03 Ocak 2009 18:20
Şarkı güzel de ermenileri system of a down temsil edecek.Türk düşmanları:@ Sinir oluyorum.
helios_pteraKenan doğulunun şarkısından esintiler sezdim onda da Türkçede kullanılan sözcük ler var bu şarkıda da. Yinede Rimi rimi ley, opera gibi facialardanHaklısınBu arada rakiplerimiz pek çetin. Ama bizim dünyaya sesini duyurmuş bir şarkıcımız var bunun pozitif etkilerini göreceğiz. Birazda hangi ülkenin hangi ülkeyi sevidğinin etkisi olacak. Biz Türkiye olarak ne kadar seviliyoruz
bomba hadise bu sene patlatıcaktır hiç şuphem yok belçıkalılar puan vermıyecek ama......
arkadaşlar bu linke girince kis 09 böyle bir uyarı veriyor ne iş?
hadise güzel kızzz yawww..
Eurovision da şarkı çok önemli degil ki tamamen komşuluk ilişkileri bi önceki yıllarda olan puanlamalara bakarak bunu görebilirsiniz
JeWoRilk 4 e gireriz.işteParçayı Türkçe'ye çevirecek bir babayiğit yokmu ?
ŞARKININ TÜRKÇE SÖZLERİBenim için mükemmelsin
Cennetten verilmiş bir hediyesin
Tüm zamanların en iyi şarkısı bu
Bir filmdeki gibi karsılaştık
Sonsuza kadar sürecek gibi
Ve bana ne yapıyorsan
Çok iyi hissettiriyorMeleğim uyandım
Ve düşlerimde yaşıyorum sonuna kadar
Sana deli oluyorumRitmi kalbimde hissediyor musun
Tempo devam ediyor düm tek tek
Tek bir dakika bile yok
Hissediyorum kaçış yokBebeğim bütün cevapları aldım
Senin egzotik hareketlerinde
Gelmiş geçmiş en iyi dansçısın
Çok özel hissettiriyorsun
Kimse senin gibi öpemez
Bu senin sanatın gibi
Sana deli oluyorum
Hemen haberler çıkmış yok şarkı çalıntı yok karışım felan diye...
Bizden bir kişi bir başarı yakalamaya görsün, hemen yerin dibine çekmek için elimizden geleni yapıyoz.
onlineTRişteSağol valla. Bende hadise neler diyor böyle ateşli ateşli diyordum.
ŞARKININ TÜRKÇE SÖZLERİBenim için mükemmelsin
Cennetten verilmiş bir hediyesin
Tüm zamanların en iyi şarkısı bu
Bir filmdeki gibi karsılaştık
Sonsuza kadar sürecek gibi
Ve bana ne yapıyorsan
Sana deli oluyorumRitmi kalbimde hissediyor musun
Tempo devam ediyor düm tek tek
Tek bir dakika bile yok
Hissediyorum kaçış yokBebeğim bütün cevapları aldım
Senin egzotik hareketlerinde
Gelmiş geçmiş en iyi dansçısın
Çok özel hissettiriyorsun
Kimse senin gibi öpemez
Bu senin sanatın gibi
Sana deli oluyorum
Aslında kafiyesi Türkçe olarak uydurulmuş garip.
TırtılHemen haberler çıkmış yok şarkı çalıntı yok karışım felan diye...sana katılmamak elde değil.tarkanın acayipsin şarkısı, kim 500 milyar ister, var mısın yokmusun, gs nin uefa şampiyonluğu bunlardan bazıları.Bizden bir kişi bir başarı yakalamaya görsün, hemen yerin dibine çekmek için elimizden geleni yapıyoz.
Şarkı güzel ama Hadise daha güzel
1. Adayı Olarak Gördüğüm PORTEKİZ Dışında Bana Göre TÜRKİYE'nin 5 Ciddi Rakibi Var. Bunlar Şöyle : İSPANYA,NORVEÇ,ROMANYA,ALMANYA Ve İSVİÇRE Bunlar Ciddi Gördüğüm Rakipleri Ve Hepsi TÜRKİYE'de Dahil İlk 7 İçinde Yer Alabilir. TÜRKİYE'nin Puanını Kısa Bilecek 7 Ülke Tespit Ettim Bunlar’da Şöyle : POLONYA,ANDORRA,İRLANDA,AZERBAYCAN,DANİMARKA,İZLAN DA Ve HIRVATİSTAN Bu Ülkelerin Şarkıları Bize Verilebilecek Olan Muhtemel Yüksek Puanları Düşürebilir.
Tahmin ettiğim gibi umarım en iyimser 7. lik'ten kötü derece almaz.. 1. Olmasını'da istemiyor değilim böylede bir şansı olduğuna inanıyorum. Ama İşimiz Zor ..