Yurt Dışından bana 200gb maxtor sata harddisk geldi. Türkiye içinden almadığım için aldığım yere gidip sorayım durumum da yok o yüzden bana yardım edebilirseniz gerçekten çok ama çok müteşekkir kalırım...
Bilgisayarımı yenilediğimde 80gb samsung sata harddisk almıştım. Anakartım Asus A7N8X Deluxe içinde disket yoktu sata için... cdsinden deneme yanılmayla bir disket yapmıştım o zaman... Sonuç olarak windows kurdan f6 yapıp samsungu baya uğraşarak düşe kalka tanıttım.
Şimdi bu 200gbı onun yanına dosyalarımı koyacağım bir ek disk olarak kullanmak istiyorum ama bu işlemleri gene yapmak zorunda mıyım? Çok komik gelecek belki ama dvd writerım bile var ama floppyim yok o yüzden disket işin içine girince çekiniyorum....
Bir de pek bilgim yoktu ama araştırma yaparken 137gb üstü harddisklerin gerçek boyutlarında görülmediğine dair bir şeyler okudum... Ben bunla başedemezken bir de bu sorunla karşılaştım... Forumları okudum ama tam olarak bir cevap alamadım...
Kısaca özetlersem:
200gb sata harddiske windows yüklemeyeceğim kısa yoldan windows üzerinden tanıtamaz mıyım? illam windows xp cdsi ve disketle aynı işlemleri yapmalı mıyım? 200gb harddiskimi nasıl tam olarak tanıtabilirim?! Windows XP Service pack 1 şart mı?
Lütfen Yardım Edin!