Şili göze hoş gelen, nadir pozitif futbol oynayan takımlardan.Çok cesaretliler.İspanya maçında hücuma çok çıktılar.Brezilya genelde gol atmaya gelirken gol yiyen bir takım bunu geçen seneki konfederasyon kupasındaki ABD maçında gördük kapalı oynayan takımlara karşıda yetersiz geliyorlar bunuda K.Kore maçında gördük.Şili hem kapalı oynar hemde bir kontraatak ya da bir boşluktan gol atma şansı bulursa maçı kazanabilir yada uzatmalara götürebilir.
Ama bu Brezilya gibi bir takımda işe yaramaz.Sen gol atmaya gelirken, Brezilya sana atar.
Bu cesaretin sonu böyle olacaktır.
2010 DÜNYA kupasını Yorumlayınız
world_pc yine tebrikler ama büyük şans bence.
Son dakikada rahatlayan Hollanda penaltı pozisyonu verdi ve gol.
1 - 0 ya da 2 - 0'lık maç 2 - 1 bitti. Ama az gol olacağı söylemiştim.Benim tahminim 1 -0 ya da 2 - 0'dı.
Brezilya - Şili maçının 2 - 1 Brezilya diyorum.Ama 3 - 1'te mantıklı sonuç.
Paraguay-Japonya:Paraguay kazanır.
İspanya-Portekiz:İspanya kazanır.</
İspanya - Portekiz = İspanya kesinlikle zorlanacaktır.Ama ne yapıp edip kazanacaktır.Maçın 90 dk içinde bitmesini bekliyorum. Skor olarak 2 - 1 mantıklı bir tahmin olur.Çünkü İspanya'nın ilk yarında atacağı bir gol, Portekiz'i de atmaya teşvik edecektir. 2. yarıda İspanya gol atıp maçı bitirecektir.
Paraguay - Japonya = Paraguay'ın geçmesini bekliyorum.
Paraguay bu zamana kadar sadece 1 gol yedi, Japonların da savunması iyi. Az gol muhtemel.
Ama özellikle ilk yarında gol olursa maçın seyri değişir. Skor olarak yine 2 - 1 Paraguay diyorum.
Bu saatten sonra her maç kritik. Takımların hata yapma lüksü yok.
Bu arada şunu da belirteyim.Grup maçları çok sıkıcıydı, maçlar az gollü, az pozisyonlu, heyecansızdı.
Eleme maçları olunca takımlar daha iyi, daha açık oynamaya başladılar.Şimdi maçlar daha zevkli.
Almanya, Arjantin'i geçer bence.
Almanya tam bir turnuva ve sistem takımı.Tüm bölgeleri iyi işliyor.
Arjantin ise sadece hücumdaki 3 oyuncuya bağlı.Orta saha ve defans bana güven vermiyor.
Almanda bence daha şanslı, Arjantin'i oyuna Messi ortak edebilir.Arjantin'i kaderi Messi'ye bağlı.
Ayrıca o maç kesinlikle 0 - 0 ya da 1 - 1 bitmez.Gollü bir maç bekliyorum.Almanya kazanır, diyorum.
Bana göre Almanya sahaya her yönden ne kadar hakim olsa da Arjantin alır diye düşünüyorum.
Arjintin alır hocam. Buraya kadar adamlar top oynayarak geldıler. Ama şu bi gerçekki milli takımımızın olmadığı bi uluslararası futbol turnuvası görüldüğü gibi düşünülemez. Renk yok, espri yok, heyecan sıfır. Bizi aslında direk almaları lazımbole turnuvalara. Sız turnuvaların rengisiniz diyip. :)