filmi dün seyrettim gerçekten çok müthiş bişey
2012'den hasılat rekoru
izlemek lazım...
yeni ay gelen şehirler varmı
düzceye daha qelmedi xD
yanlız nette dolaşıo alt yazılı camrip(sinema çekimi)ancak kaliteli dvdrip kalitesinde yanlız çekmeniz suçtur söliim xD
Ben izledim geçen hafta şahane bi film tek kelimeyle izlemeye mutlaka değer anlatılmaz gerçekten 2 saat 20 dk film.Tamamen haklısın filmi her iki şekilde de izledim ama alt yazılı izlemek daha güzeldi, dublaj sahnedeki duyguyu yansıtamıyor.
Bu arada TR DUBLAJ değilde Orjinal dilde altyazılı izlemek daha zevkli bence. =)Film ise gerçekten güzel bir film, şu abartılmış diyenlere sorum kaç defa kıyamet yaşadınızda böyle söylediniz ?
Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 02 Aralık 2009 06:51
ben izledim filmi ve gerceten boyle bir yok! bi daha sinemaya gidecem izlicem. ama evde izlenecek bi film degil ben sinemada izlemek daha mantikli. efektler super!
Tek kelimeyle muhteşem...Bir tek filmin sonuna doğru insanların içine yığıldığı gemi olayında, gemi dağa çarparken vb , işin keyfi biraz kaçıverdi. Zira oraya kadar süper giden her şey ,''Nuh un gemisi'' misali teknenin adeta ''ben bir maketim diye bağırması'' olmasadı daha iyi olacaktı.O sahneleri biraz daha iyi kotarabilirlerdi ama sanırım biraz acele edivermişler.
Sinemada izledim bayramın 2. günü. En ön sıradaydım. Ses sistemi+görüntü devasa. 1 metre önümde Roland Emmerich dünyayı yıktı. Felaket sahneleri için gittim zaten filme. O sahnelerde parayı sonuna kadar hak ettirdi. Bu tip filmlerde kurgu zayıftır. Genelde ABD'li bir aile vardır. Kaçar falan. Bu şekildeydi 2012'de de. John Cusack gibi iyi bir oyuncu olunca o sıkıcı ve klişe ABD'li aile bile zevk verdi. Felaket sahneleri ile dünyada yapılmış en iyi felaket filmi diyorum. Diğer yerleri beni bağlamaz.
bende izledim gayet heyecanlı bı 3 saat gecırdım:) tipik şeyler var filmde ama izlenmeye değer
.. belki bu konunun yeri burası değil ama söylim. Film Güzel. Adamlar yapmış . Ellerinden geldiğince Felaket sahnesi gösterebilmek için Dünyanın farklı yerlerindeki karakterleri bir araya getirmişler.
Ayrıca yine dünyada ki birçok ülkeden felaket sahnesi katarlarken bu tip filmlerde Türkiyeden bir sahne bile göstermezler anlamış değilim. Hassasmı davrandım. Ne ?
Filme gidecek arkadaşlara tavsiyem. Tr.Dublaj-sız bir salon bulmaları. Fark gerçekten çok açık .
yılın en kolpa filmlerinden biri bence. hiçbir oyunculuk ve sanatsal değeri yok, sinema adına hiçbir anlam taşımayan gişede para basmak için hazırlanmış , binlerce benzeri olan klişe film.
The Road , 2010 un en iyi filmi olup oscara da aday gösterilecektir . bü tür filmleri akademi direk pas geçiyor