Evet, Arkadaşlar. Haziran ayını geçeli oldu ama Haziran ayının sonuna kadar çıkmış olan oyunları ele alalım ve sizce en iyisi hangisiydi.
Katılım olursa sevinirim.
Evet, Arkadaşlar. Haziran ayını geçeli oldu ama Haziran ayının sonuna kadar çıkmış olan oyunları ele alalım ve sizce en iyisi hangisiydi.
Katılım olursa sevinirim.
Mass Effect 3 diyorum. Gerçekten çok etkileyici bir oyun. Mass Effect serisine oynayan varsa eğer lütfen beyan etsin. Max Payne 3'de çok iyi bir oyun tabiki.
Katılıyorum ama genelde bizim insanımız pek Mass Effect falan sevmez. Skyrim'e kötü oyun diyen insanlar var. Mass Effect gibi hem oynanış hem senaryo hem de kalite olarak oyunun beğenilmesi beni sevindirdi.
Şimdi sevilmemesinin sebebi birçok kişi ingilizce ya da yabancı dili iyi bilemeyince konuyu anlamıyorlar anlamıyıncada sonuç ortada.Senaryolu oyunların sevilmemesi bu yüzden.L.A noire mesela Türkiyede fazla tutulmadı. (Kişisel yorum)
Size yüzde yüz katılıyorum. Ben Mass Effect,Skyrim ve Witcher gibi oyunlarını hayranıyım ama gelin görün ki bazı arkadaşlarım hiç sevmez COD oynarlar ve İngilizce'de bilmiyorlar. Sanırım dil bilmek büyük etken oluyor.
L.a. noire severek bitirdim ama yılın oyunu olarak max payne 3 diyorum 10 yıl aradan sonra güzel geldi
Orda oynadıklarım arasından bi seçim yaptım,Spec Ops dedim. Sıradan Fps oyunu gibi giriş yapılsada Oyun oynadıkça sizi Karar almaya itiyor,Genellikle Pişmanlık hissi uyandırıyor oynadıkça neden böyle yaptım dedirtiyor,Özellikle son bölümde,karşımdaki adam Yaptıklarımı öylesine anlattıki,Kafama sıkasım geldi :D
Max Payne 2 çok hoşuma gitti. Oyun biraz kısaydı ama, harika grafikleri, oynanışı, gerçekçiliği ile beni etkiledi.
Twisted Metal hayal kırılığı oldu maalesef bir de Starhawk var oda olduğu değeri göremedi.
Birazcık öyle. Sony yeterince reklam yapmıyor ve Twites Metal'da olumsuz etkileniyor. Starhawk'e hiç reklam yapmadı mesale. Sony kayıp eder biz yine oynarız oyunları.
Max Payne 3 oylamada bir numara
God of War 4 diye bir şey olmayacak, God of of War Asecension adıyla çıkacak ve son oyun olur umarım. Diablo'yu eklemeyi unutmuşum. :D