2013 model Sony Bravia TV'ler tanıtıldı!

CHIP Online
08-01-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony, Full HD'den bile dört kat daha yüksek çözünürlük sunan 2013 model televizyonlarını gösteriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/201 ... anitildi_37998.html

Sony, CES 2013'te görücüye çıkardığı yeni BRAVIA ürün yelpazesi ile bu sezon her anın güzelliğini, duygularını, dramını ve heyecanını yaşatmayı hedefliyor. Nefes kesici görüntüler ve içinizi titretecek ses, gerçeğe hiç olmadığı kadar yakın ve sizi saran bir televizyon deneyimi ile bir araya geliyor. Sony, BRAVIA'ya akıllı telefonunuz ve tablet bilgisayarınızdan bağlanıp kontrol ederek seyir keyfinizi daha da zenginleştirmenize olanak tanıyor.


Yüksek detaylar ile Full HD'nin ötesine geçin


Güçlü 4K X-Reality PRO işlemcisi, Blu-ray Disc ve televizyon yayınlarından web videolarına kadar sevdiğiniz tüm içeriklerin keyfini 4K çözünürlükle çıkarmanıza imkan veriyor. Full HD'nin dört katı çözünürlüğe (gerçek çözünürlük 3840 x 2160 piksel) sahip tüm içerikler ile 4K seyir deneyiminizi daha önce hayal dahi edemediğiniz zirvelere taşıyor.


Merakla beklenen 84 inç sınıfında dünyanın en büyük 4K LED TV'sinin lansmanını takiben Sony, ürün yelpazesini 65 inç ve 55 inç X9000A serileri ile genişletiyor.


Yüksek görüntü kalitesi


Ne izliyor olursanız olun, en son X-Reality PRO işlemcisi, piksel kalıplarını devasa veritabanı ile dikkatlice eşleştirerek görüntüleri analiz ediyor, temizliyor ve düzeltiyor. Bu sayede filmlerden akıllı telefon ile çektiğiniz düşük çözünürlüklü kısa videolara kadar her türlü görüntü kaynağından en iyi görüntüleri almanızı sağlıyor.


Tüm Konu: 2013 model Sony Bravia TV'ler tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr