2+1

history83
04-05-2008, 15:19   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
758 mesaj

arkadaşlar o günkü bütcem kadarıyla snopy sn 1250 model 2+1 aldım migrostanGülümseme yaşadığım yerde bunun servisi yok git gel kargo parası zaten aygıtın parasına denk gelcek.bikaç sorunum var bilgisi olan varsa önerilerini bekliyorum;

1)ürünü kullandığım sırada ses birden kısılıyor yada açılıyor.ses yükseldiği zaman tek uydu dan yüksek ses geliyor diğerinden neredeyse ses çıkmıyor.güç düğmesini açıp kapatınca ses normale dönüyor.bazen ses düğmesinden sesi tamamen kıssam bile çok az daha ses geliyor tam kesmiyor sesi.pc ile ilgili mi diye düşündüm başka cihazlara bağladım yine aynı.
2)ürün kullanımdayken klavyeden tuşlara basınca veya mouseyi hareket ettirince hoparlörden dızz dızzOnay diye ses çıkıyor.

bu dandik ürünü almakla hata ettim ama bunlar halledilebilir sorunlar mı?neyle ilgili elektronik bilgisi olan arkadaşlar varsa açıklarsa sevinirim.

EN8800GTX
07-05-2008, 16:43   |  #2  
Üye
87 mesaj

1. Sorun Zaten Kullandığın Speaker'lar (Bendeki gibi :D)uyduruk olduğu için Servise götürmene pek değmecektir.
2. Sorun klavyeden tuşlara basınca Gelen ses Benim hoperlördede geliyor

Ya Hoperlörün sesi çok açıktır
Ya da Dandik olduğu için Böyle oluyordur

Not:
2. sorun bende de war dert etme boşwer :D

ceryan67
07-05-2008, 18:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
527 mesaj

Tozdan ses ayarı bozulmuş olabilir. Sökerek toz olup olmadığını kontrol etmek işe yarayabilir. Ama yeni ürünse toz olma olasılığı az. Yine de denemekte fayda var.

tkarci
09-05-2008, 11:21   |  #4  
Yeni Üye
30 mesaj

muhtemelen içindeki ufacık anfiyi çalıştıran trafoda problem vardır. ülkemizde ucuz çin malları kullanımı çok yaygın olduğundan bu problemler artık normalleşti. ama tavsiyem ya elindekiyle idare et yada yenisini al tamiri pek mümkün değil.