Çalışma masama 22 inç bir lcd monitör almayı düşünüyorum ama sığmama gibi bir durum olabilirmi (dolabın üstü raflı çünkü
22 inc lcd Nin boyu (altlı ile beraber ) kaç cm gelir ? :D
Çalışma masama 22 inç bir lcd monitör almayı düşünüyorum ama sığmama gibi bir durum olabilirmi (dolabın üstü raflı çünkü
22 inc lcd Nin boyu (altlı ile beraber ) kaç cm gelir ? :D
1 inç = 2.54 cm
22 x 2.54 = 55,88 cm (görüntü alanı)
monitörler artık genelde 16:9 olduğu için biraz üsten yer sağlar sana ancak ayak durumu ayağın biçimine bağlı.
Tahminen sana bir 50-60 cm yükseklik gerekli
yüksekliği ayarlanabilir modeller var bunlardan al
hepsiburada vb. sitelerde da 22" lcdlerin boyutları falan bulunuyor olması lazım. ama ayakları değişebilir yani 22" monitörle 16:10 bulunur sadece çözünürlüğüde 1680x1050 olur. bende var inca il-220 modeli ayağıyla bir tam 40 cm geldi senin raf ne kadar
Boyu ayaklığıyla birklikte 40cm gelirse sığar ,, 44cm boşluk var
benim monitör inca il-1022 imiş işte 40 cm yani sığar senin dolaba alacağın monitöre göre değişedebilir
vallahi ben gayet memnunum. monitörün büyük olması benim oyunlarda zevki iki katına çıkarıyor. bazen arkadaşlarımda bakıyorum 19" monitöre diyorum çok küçükmüş bu iyiki 22" almışım diyorum. ha bir dezavantajı var. oyunlarda görüntüyü kaliteli göstermesi için çözünürlüğü 1680x1050 yapmalısın buda ekran kartına ayrı bir yük getiriyor. ekran kartın kaliteli değilse oyunları oynayamayabilirsin ortalama 5 ila 10 fps düşüş meydana geliyor 1024x768 çözünürlüğe göre. ayrıca alacağın monitör DVI girişi olursa çok daha kaliteli çok daha net olur