Arkadaşlar buradan ve başka yerlerden yaptığım araştırmalar sonucunda 2233bw aldım 2253 tavsiye edildi ancak satılan yer bulamadım sadece gigatec vardı heralde orayada güvenemedim
2233BW hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar buradan ve başka yerlerden yaptığım araştırmalar sonucunda 2233bw aldım 2253 tavsiye edildi ancak satılan yer bulamadım sadece gigatec vardı heralde orayada güvenemedim
2233BW hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
her ozellıgı cok guzel. sadece 5ms olması dezavantaj.
Görülebilir Bölge 22" WIDE
Nokta Aralığı (mm) 0.282 x 0.282
Parlaklık(cd/m) 300 cd/m2
Kontrast Oranı 20000:1 (DC 1000:1)
Görüntüleme Açısı (Horizontal/Vertical) 170/160
Tepki Süresi (ms) 5 ms
Yatay Frekans (kHz) 30~81
Düşey Frekans (Hz) 56-75
Maksimum Çözünürlük 1680x1050
Desteklenen Renk 16.7M
Giriş Video Sinyali Analog RGB ; DVI
Sync. Tipi Separate H/V, Composite , SOG
Giriş Bağlantıları 15pin D-sub , DVI-D
Plug & Play DDC 2B
Güç
Çalışır Durumda 45W
DPMS Modu (DPMS) <1W
Tip Built-in
Kabin Rengi Parlak Siyah
bence tek dez avantajı 5 ms olması o da oyunlar için, başka bir eksiği yok oldukça güzel bir monitör diyebilirim.
KaptanosBence 2253BW al.almış kanka almışşşş:)
ben şuan o monitoru kullanıyorum ve gayet memnunum...
freemanf1ben şuan o monitoru kullanıyorum ve gayet memnunum...Öncelkle sanada hayırlı olsun,Peki oyunlarda Ghosting yapıyor mu?
Yada nette uzun süre takılınca gözlerde yanma filan oluyor mu?
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 13 Nisan 2009 23:01
hayır hayır kesinlikle oyle bişey yok.
açıkçası bilgisayar başından ayrılasım gelmiyo :)
benim en çok çekindiğim Ghosting yapması eğer öyle bir olay yoksa o zaman tamamdır bu monitör.
(bu arada Ghosting'in ne olduğunu anlatmama gerek yok sanırım yok dediğine göre:)
Evet 2232 BW'de oldukça güzel yanlız 2232 bw 2 ms 2233 bw ise 5 ms acaba bu oyunlarda bir dezavantaj oluştur mu?
Beni asıl düşündüren bu yoksa gerçekten güzel monitör.
Ben özellikle oyunlarda baktım 5ms 2ms farkına burnout paradisede araç son hızdayken nos a basınca baktım ancak herhangi bir sorun göremedim bulanıklık falan zaten göz 2 ms ile 5 ms farkını göremiyor diyorlar.Birde 2253 bw 8000:1 bu 20000:1 kontras oranına sahip.
ahmet79benim en çok çekindiğim Ghosting yapması eğer öyle bir olay yoksa o zaman tamamdır bu monitör.ghosting ne demek ben bilmiyom(bu arada Ghosting'in ne olduğunu anlatmama gerek yok sanırım yok dediğine göre:)
yusuf321ghosting ne demek ben bilmiyom
aynen
yusuf321ghosting ne demek ben bilmiyomoyunlardaki çok hızlı karelerde bozulmalar olduğunda buna Ghosting denir, normal sahnelerde farkına varamazsınız ancak mesela kendi dandik 20 inç monitörümü örnek vereyim Nfs MW oynarken 350 km ile giderken nitroyu açıp roketlediğimde ekran bulanık bulanık oluyor işte bu yada benzeri durumlara Ghosting deniyor, yanlız dediğim gibi 300 km'yi geçmedikçe özelliklede Nitroyu açmadığınızda bunu anlamanız biraz zordur.