Peki.Bu konudaki her mesajımı sildim.En azından polemiği sona erdirmek için bir adımdır.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı(2009)
- 1
- 2
Bizde 19 Mayıs'ı bekleyelim.
Borga sen napacaksan Yaşlılar bayramıda yok malesef
ha ha ha ha ha ha ha ha sizinde
Selçuk İslamoğluBize her gün bayram, di mi Borga? :
hepimizin 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun...
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun. Milli birlik ve beraberliğimiz daha pekişsin ve ülkeyi kaos ortamına götürmek isteyenler amaçlarına ulaşamaz inşallah.
ceryan67Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun. Milli birlik ve beraberliğimiz daha pekişsin ve ülkeyi kaos ortamına götürmek isteyenler amaçlarına ulaşamaz inşallah.
Geç kutladım ama kutlayayım. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Bu arada İstanbul töreninde Ali Sami Yen'de en öndeydim. Bayrak taşıdım. Arkadan birkaç bin kişinin gelmesi ilginç bir duygu.
Yok abi illa bir tartışma çıkacak illaki !! Devleti karıştırmadan birşey yapamıyoruz. Yarın devlete bırakıp Çocukluğumuzu kutlayalım arkadaşlar. Değil Mi!!! Bu gün yarınlarımıza verilen bir gün. Bizden geçti.
Ama hepiz çocuktuk: Bu Yüzden Hepinizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun...
23 nisan hepimizin kutlu olsun.
Herzamanki gibi Boomfunk böyle önemli bir günü unutmadı. Tüm dünyanın çocuklar bayramı kutlu olsun
Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
- 1
- 2