Intel® Core 2 Quad İşlemci Q9400 (2.66 GHz)- 4 GB DDR2 800 MHz RAM- ekran kartı bu ama değiştirmek istiyorum. (1 GB GeForce 9400GT). Bütçem 250 tl sizce hangi ekran kartı uyumlu olur kasaya ve ayrıca bi sorum daha var 256 bit uyumlu olurmu olursa fiyatı değiştirmeyi düşünüyorum.Özellikle gta5 i oynamak istiyorum. Bilginize. Kasa bilgilerim bunlar.(ek:monitörüm 23")
250 TL Ekran kartı önerisi
250 tl verip R7 250 alıp parana yazık edeceğine, üzerine 100 tl daha ekleyip GTX 750 alabilirsin. En azından giriş seviyesinde mantıklı bir kart. 300 watt'lık güç kaynağın da yeterli olur:
teşekkür ederim peki gtx750 alsam benim anakarta slot açısından uyarmı hani tam bilmiyorum biri ddr3 biri ddr5 bir şey farkeder mi?
teşekkür ederim peki gtx750 alsam benim anakarta slot açısından uyarmı hani tam bilmiyorum biri ddr3 biri ddr5 bir şey farkeder mi?İlk olarak o 300W güç kaynağını değiştir; verimli olup olamayacağı hakkında bişey bilmiyoruz. Değiştirdiğini düşünürsen 250 TL bütçe ile iyi bir ekran kartı alamicaksın, bütçe yükseltmede fayda var. İşlemcin en azından 4 çekirdek kötü değil. Güç kaynağı değiştikten sonra GTX 650, 750 veya diğer kartlardan alabilirsin.
Intel® Core 2 Quad İşlemci serisi türkiye pazarına gelmemiş sadece bir kaç bilgisayar firmasının kullandığı ve benimde bir zamanlar kullandığım intelin i serisi çıkana kadar en verimli ve stabil çalıştığı özellikle core 2 duo serisine fark attığı işlemci serisidir bu yüzden işlemci konusunda çok şanslısın. Ama ekran kartı için aynısını diyemem. 300w güç kaynağı bi kere yetersiz artık min. 500w olması lazım. Tavsiyem bütçeni biraz arttır ve 500w güç kaynağı ile Gtx750 - R7 265 alabilirsin