SSD'ye gerek yok bence belki ileriki yıllarda diye düşünüyorum SSD doldu diyelim oyunları HDD kurucaksın ama SSD performansı hissedemezsin.
2500-300 tl arasi pc toplama oyun için
- 1
- 2
Zaten benim bahsettiğim 20 şer gb lık oyun kalan 20 gb ise işletim sistemi bence hdd almadan ssd alınabilir ve yanında harici disk alınırsa daha iyi olur.
http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=3974 buyrun süper pcniz
intel amd kavgası var sanırsam bence amd oyun performansı olarak önde ama iş performansı olarak geridedir.Ama ucuzluk bakımındanda amd daha ucuzdur.
1-) PSU seçimin çok yanlış +80 plus bronze seçilmeli çünkü yüksek güçte çalışan bir çok donanım varKardeş o işlemci eski olabilir ama 3770k'dan daha iyi.2-) Eski işlemci kullanmaktan bıkmadın mı Core i7-3770K ya geçsen artık
3-) SSD nerde göremedim oyun pc si için en önemli şey klasik hdd den daha hızlı çalıştığı için oyun pc lerinde kullanıldığını yoksa bilmiyormusun
bana diyorsun eski model işlemci, dandik PSU koyup SSD yi unutuyorsun ya beni eleştirmen çoook ilginç
Ayrıca intel o seriye devam ediyor. 2700k...
Fazla toplamaktan anlamam ama uğraştım uyumlumu bilmiyorum. Eğer uyumlu ise süper. Uyumluluğu hakkında lütden cevap yazın.
Fazla toplamaktan anlamam ama uğraştım uyumlumu bilmiyorum. Eğer uyumlu ise süper. Uyumluluğu hakkında lütden cevap yazın.Her şeyi güzel psu az yetmez öyle bir sisteme bence bunun klavyesi mouse monitörü bir sürü şeyi var zaten normal parçalarıda baya güç yiyor 800W üzeri şartSon Düzenleme: NeverBackDown ~ 28 Temmuz 2012 00:37
Toplamada o kadar iyi değilim 850W taktım. Tıkla1100 w napıcan 4 tane gtx 690 mı takıcan ?
neverbackdown hangi özellikleri daha iyi amd fx den?
- 1
- 2