Arkadaşlar bilgisayarımda şu linki html olarak kaydetmiştim:Kendi tercihin nihayetinde kendi dosyanı paylşmak senin insiyatifinde.
https://www.chip.com.tr/forum/chi ... mamasi_t293957.html
istiyorsanız upload edebilirim.
2500 - 4000 TL Toplama Sistemler!
Bütün arkadaşlar önünde özür diliyorum bu konu buraya kadar vardığı için. Ama herkes elini vicdanına koysun ve düşünsün: ben şimdiye kadar bir defa küfür ettim, çünkü bana da it denildi. Bu adam lafını, adabını ve düşüncelerini düzgün bir şekilde ifade edemiyor. Beni bilen bilir ve en iyi okinkurt bilir nasıl bir insan olduğumu karıncaya bile zararım olmaz. Ama bu adam hak etti.
Abi kimse özünde kötü değil alsında detroid de iyi birisidir ama işte bazı tartısmalarda kendisini tutamıyan bir arkadaşımız bu gereksiz tartışmaların sonucu bu oluyot sizin ilk tartıstıgınız konuyada yazmıstım ben adminler kilitlemeli iyi noktaya gitmiyor diye ama bakmadılar işte üst üste binince durum karsılıklı hakarete varıyor sonuçta kaybeden forum oluyor bence.
Abi kimse özünde kötü değil alsında detroid de iyi birisidir ama işte bazı tartısmalarda kendisini tutamıyan bir arkadaşımız bu gereksiz tartışmaların sonucu bu oluyot sizin ilk tartıstıgınız konuyada yazmıstım ben adminler kilitlemeli iyi noktaya gitmiyor diye ama bakmadılar işte üst üste binince durum karsılıklı hakarete varıyor sonuçta kaybeden forum oluyor bence.Kardeş haklısında kelimeleri çok iğneleyici. Bu adamı ben çoğu yazılarında takip ediyorum hep sistem toplayanlardan, bu işten anlamayanlardan, vb. gibi sözlerden bahsediyor ve en sonunda yine geldi BENİM açtığım konuya kendisini bulaştırdı. Karışmasın bana, eleştri yapacaksa da adam gibi yapsın boynumuz kıldan incedir fakat bunuda bilmiyor.
O konuda haklısın abi .Kardeş haklısında kelimeleri çok iğneleyici. Bu adamı ben çoğu yazılarında takip ediyorum hep sistem toplayanlardan, bu işten anlamayanlardan, vb. gibi sözlerden bahsediyor ve en sonunda yine geldi BENİM açtığım konuya kendisini bulaştırdı. Karışmasın bana, eleştri yapacaksa da adam gibi yapsın boynumuz kıldan incedir fakat bunuda bilmiyor.