Ayrıca sizin söylediğiniz sistemler benimkinden iyi. Kabul ediyorum ama 1750 TL da değil.
2500Tl'lik bir OYUN BİLGİSAYARI toplamak istiyorum
Bu sistemde uyumsuzluk sorunu var Ekran kartı girişleri Dvı/mini hdmi monitör girişi analog kullanamazsın monitörüAyrıca anakart ve ekran kartı girişleride uyumsuz.Anakart PCI-E v3.0 destekliyor ekran kartı PCI-E v2.0 destekliyor uyumsuz sistemin yani.
sen sorunlu falan mısın? hani bilmiyorsun bari burda milleti yanlış yönlendirme. anakart iserterse pci-express 50.0 olsun yine de pci-express 2.0 ı destekler, ayrıca monitörü kullanamazsın da ne demek ya? giriş ve çıkışlar uyumlu değilmiş? 5 liralık bir converter ile istediği gibi kullanır, kaldı ki ekran kartının kutu içeriğinde yüzde90 bir çevirici vardır.
sen sorunlu falan mısın? hani bilmiyorsun bari burda milleti yanlış yönlendirme. anakart iserterse pci-express 50.0 olsun yine de pci-express 2.0 ı destekler, ayrıca monitörü kullanamazsın da ne demek ya? giriş ve çıkışlar uyumlu değilmiş? 5 liralık bir converter ile istediği gibi kullanır, kaldı ki ekran kartının kutu içeriğinde yüzde90 bir çevirici vardır.Adam konuya direk dalmış
Ben sorunlu filan değilim sende benle o şekilde konuşamazsın arkadaş zaten converter kullanmayı akıl eder ben sadece converter olmadan kullanamaz demek istedim.
Eğer v3.0 destekli bir ekran kartı v2.0'a tam uyum sağlıyorsa anakartlarda bilgi olarak slot yeri v3.0 ve v2.0 demenin amacı ne o zmn ?
Ben sorunlu filan değilim sende benle o şekilde konuşamazsın arkadaş zaten converter kullanmayı akıl eder ben sadece converter olmadan kullanamaz demek istedim.O kadar tartıştık bu konuyu ama sana hak veriyorum geleceği düşünüyorsun.Eğer v3.0 destekli bir ekran kartı v2.0'a tam uyum sağlıyorsa anakartlarda bilgi olarak slot yeri v3.0 ve v2.0 demenin amacı ne o zmn ?
vallahi bence sen cidden sorunlusun neverbackdown, bütün şüphelerimi boşa çıkarttın, emin oldum artık.
Arkadaşa sistem topluyacaktık 11 sayfa boş boş konuştuk
forumda rast geldiğim 2 tane cahil birlik olmuşlar bana laf atmaya çalışıyorlar, şu var ki 2nizde cahil kalmış çocuklarsınız.
Senin bi ***t*n çaktığın yok takmışsın ASRock 990FX extreme 3 e
INTEL
Core i7 2700K Soket 1155 3.5GHz 8MB Cache 32nm İşlemci
GIGABYTE
GA-H77M-D3H Intel H77 Soket 1155 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
CORSAIR
8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
WD
3,5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk
ZOTAC
GTX580 AMP GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
AEROCOOL Strike X One Adv. (AE-STR-ONEA750) 750W USB Ses Siyah Oyuncu Kasası
harddisk çok kötü iyade et 7200 rmp al
3,5" 1TB Caviar Green ////Intellipower//// Sata 3.0 64MB Cache Hardisk
Intellipower=5900 rpm oluyor en fazla çoğu zaman ise çok düşük olabiliyor.
7200 rpm ye asla çıkmıyor şimdi araştırdım hızı 5400 rpm imiş.