Arkadaşlar herkeze merhaba...Pc'mde dahili ekran kartımı kullanıyorum ve bu aralar dolar düşmüşken yeni bi ekran kartı almak istiyorum 256 bit ekran kartı alıcam...Donanım testlerini takip edemedim..Bana en uygun fiyatlı ve güzel kartlardan örnekler verebilirmisiniz...Herkeze teşekkür ederim...
256 bit arabirimi olan bir ekran kartı istiyorum
Anakart=Foxconn RC4107MA-S2
Cpu=PentiumD 4 S775 LGA 3.2 Ghz
Ram=Kingstone 1gb
Bu bileşene 256 bit arabirimli bi ekran kartı almak istiyorum arkadaşlar dx10 destekleyen modellerden öneri verirseniz sevinirm...Tekrar masrafa girmek istemiyorum ilerde dx10 için..Ekran kartım PCI_EX olucak..Şu an dahili ekran kartımı kullanıyorum...
Bütçe en fazla 200 civarı bunun üzeriene çıkamam..Daha ucuz olursa sevinirim...
256 bitlik dx10 kartlar 1-2 aya kadar çıkar
Abi beklemekten bıktım artık yaaa...Aylardan beri dx10 destekli kartları bekliyorum.....bide cpu'mu çift çekirdeğe yükseltebilirmiyim yada bekliyeyimi??? Bu işlemci bana biraz zayıf geliyorda:(
çift çekirdekle cok daha iyi performans alırsın E6700 veya E6750 coreduo 2 yi öneririm 4 çekirdekli işlemciler cıkıyomus Q serılerı gereksız bence ıntelde napacagını sasırdıteknolojıye ayak uydurmak zor 3 ay sonra baska seyde cıkar en mantıklısı ciçt çekirdek rekabette olan tuketıcıye oluyo
teşekkür ederm arkadaşlar fikirlerinz için...
CodysAbi beklemekten bıktım artık yaaa...Aylardan beri dx10 destekli kartları bekliyorum...bu kadar bekledin biraz daha bekle pişman olmazsın