Bunu okuyunca koptum yaaaaaaaaa...
alıntı:
Gönderen : cicoarkadaşlar konuya dönelim bırakın raziel konuşsun...
ewet o 39 milyon olacağı söylentisi benim kulağımada geldi aslı varmı acaba?
Bunu okuyunca koptum yaaaaaaaaa...
alıntı:
Gönderen : cicoarkadaşlar konuya dönelim bırakın raziel konuşsun...
ewet o 39 milyon olacağı söylentisi benim kulağımada geldi aslı varmı acaba?
Bakalım sonuçta hepimiz tam olarak yazılı bi kaynak göremiyoruz görünce hem fiyat ı ve hemde ne zaman olacağını anlayacaz...
Selim inde dediği gibi ortada somut bi delil yok...
herhalde zam yapmazlar...zam yapmadıkları surece ne yaparlarsa yapsınlar kardayız:)))
Haklısın hız artarsa eğer böyle birir yapıalnmaya giderlerse ya tamamen sistemleri çökerse ya da
daha kötü bi eşy olursa bidaha nete giremessek uzun süre valla ülkede internet biter yaw herkes bu olanakları kullanmaya başladı sora ülke kaosa gider valla...
Zaten söyledikleri hız ve download la bizim bağlantımızın alakası yok ilk önce o seviyeye çıkalım ondan sonra ister zam yapsınlar ister indirim...
Ya bende aslında lafın gelişi söyledim inşallah yapmazlar..
alıntı:
Gönderen : elvis32boşver lafın gelişi bile söyleme, bir yerden okuyacaklar yazını sonra aha bunlar zam istiyor diye bastıracaklar zammı ;)
Haklısın walla tövbe bidaha sülemem..
ZAm mı eyüp öyle bi şey demedi yaw valla demedi demez o yok öyle bişey tt ye duyrulur siz devam edin ...
onemotery nin kulakları çınlasın o da gülen insanları çok severdi :)))))
bugün gazetede gördüm haber doğru min. hız 512 ve 49 milyon olacakmış. ama tarih yazmıyordu.
Evet demekki yalan değilmiş bende sevindim azdaha girdiğim iddaları kaybedecektim...