Merhaba dostlar,
Bizim bir arkadaşta 256 bağlantı var ama cocuk nerdeyse 3 haftadır her gece 2048'den biraz daha hızlı olarak bağlanıyor nete. Adam saniyede 200kb/sn civarı veri indiriyor. Ben daha önce bazı forumlarda da görmüştüm bunu ama inanmamıştım açıkçası. Ama çocuk hem flashget'in hem de türk telekomun hız sayfası sonucunun screenshot'ını gönderince gözlerime inanamadım. Bu nasıl iş böyle? Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
256 tarifede 2048'lik hız (???)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.olurmu ya hadi 30-40 desen neyse 200 biraz acayip diilmi yaw.
telekom yanlıslıkla 256 verecegine 2048 lik vermis olmasın:))
olabilir burak bence öyle olmuştur..
bizim bi arkadaş' a yanlışlıkla 256 vereceklerine 1024 vermişler ve çocugun faturası 256 lık parası...
İlk duyduğumda ben de inanmamıştım ama en son çocuğun ekranında görünce şok oldum! Ama ilginci sadece geceleri oluyor. Bir arkadaş TT geceleri test için belirli kullanıcıların hızlarını yükseltiyor falan dedi... Bilemiyorum artık...
faturaya yansımıyorsa bence hiç ses çıkarmasın
bencede hatta bu mesajı sil sen sonra arkadas hızından olur filan:)
haklısın valla işe bak yaa bizde şans olsa zaten bill gates türk olurdu... tt görevlileri çoraplarını kablolara asmazlardı..::))
Uydudan download yapıyordur o. Bir çanak anten, bir skystar kartı ve doğru programlarla uydudan beleşe veri çekmek mümkün, telekomdan aldığı bağlantıyla alakası yok, hatta o hattı kullanmıyor bile...
Olabilir YAŞAR ın dediği...