arkadaşlar 2gb ati hd 4650 nin biti ve ddrsi kaç bilen varsa yardım
http://www.casper.com.tr/tr/ct-p ... aspx?intStockNo=611
2gb ati hd 4650 hakkında bilgi
yaw arkadaşım koca casper yalan mı yazcak 2 gb (1 gb ayrılmış bellek) diyor işte bu yazdıkların 128 bit drr2 doğru mu bari?
2 gb paylaşımlı bellek işte=)bu arada 128 bit ve drr2 olmasıdadoğru google de arat heryerde aynı şeyi görürsün ben casper kurbanı olduğumiçin uyarayım dedim bende bilmiyordum cahildim bu konuda gittim a 1 gb ekran kartı diye hd3600 u aldım ama hiç bi oyunda o performansı almadım istersen daha iyi bir ücrete daha iyi bir tane toplama pc alabilirsin bu arada bende neo kullanıyorum ama farklı bi modelini
bilgisayardan anlıyan bir iki kişiyle konuştum ekran kartının gta 4 gibi yüksek oynları iyi bir şekilde çalıştıra bileceğini söylediler bide neonun donanım bence iyi gibi 4 gb ram falan iyi
yerinde olsam kesinlikle toplama alırdım... bende gecen yıl pc den anlamıyodum gitim 1500 tl verdim casper aldım şimdi diyorum keske almasaydım... o fiyata cok daha iyi bi pc toplarsın buna emin ol... bide o kartın 2 gb olmasına aldırma o kart orta seviye ekran kartlarıyla bile yarışamaz. örneğin hd 4830 512 mb olanı o karta fark atar....
Bence o bilgisayara vereceğiniz para ile çok daha iyi bir sistem toplarsınız.
Ekran kartında grafik belleğinin 2 GB olması önemli değil önemli olan nokta Gpu hızı/modeli bit değeri ve grafik belleği efektif çalışma frekansıdır. Yani nir bütün...
arkadaşımda 1gbnvidia geforce 8500 gt var benimkinden iyi mi?arkadaşımdaki bütün oyunları çalıştırıyor?
arkadaşımda 1gbnvidia geforce 8500 gt var benimkinden iyi mi?arkadaşımdaki bütün oyunları çalıştırıyor?Yahu yukarıda söylemişler zaten. İsterse 10 GB olsun, hatta onla çarpalım 100 GB olsun, hiçbir şey değişmez. Ekran kartında sadece hafıza miktarına bakılmaz. Baktıklarınız zayıf ekran kartları.
Toplama bilgisayar alın, o Casper'a harcayacağınız para ile çok güçlü bir bilgisayarınız olur.