Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum öncelikle belirteyim laptop KESİNLİKLE BEYAZolacak.Piyasaya baktığımda beyaz laptop Sony,Packard Bell,Toshiba,Casper ve Samsung'da var. Sony ve Toshiba'nın çok düşük konfigürasyonluları bile pahalı, Casper'i zaten tercih etmiyorum, geriye Samsung ve Packard Bell kalıyor ama ben tercihimi Samsung'dan yana kullandım.
Laptop bazı oyunlar hariç yeni nesil ağır oyunlar için kullanılmayacak ancak ağır oyunlar ve ağır programlar dışında diğer kullanımlar için mümkün olduğunca seri ve güçlü bir bilgisayar istiyorum. Bu yüzden 3 tane aday belirledim. Bütçe 1400-1600 TL arası.
1- Samsung NP450R5E-X02TR
2- Samsung NP370R5E-S06TR
3-Samsung NP370R5E-S07TR
Birde şunu belirteyim hangisini alırsam alim mutlaka SSD de takacam(SSD için 300TL civarı bütçe ayıracam)
Öncelikle bu 3 adaya SSD takılabiliyor mu?
Bir de sanırım SSD için SATA3 desteği gerekiyormuş, bu adaylarda SATA3 desteği var mıdır, yani SSD'den tam verşm alabilir miyim?
Ekran kartı 128bit olsun istiyorm, birinci sıradaki 64bit sanırsam diğerleri kaç bit tam olarak?
Son olarak forumlarda bu modellerde ısınma..vs gibi sorunlar okudum ancak modelleri o kadar hoşuma gitti ki herseye ragmen bunlardan birini alacam.