3 boyutlu internet gelince..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
23-04-2009, 13:13   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

mozilla ve google firması 2010 a kadar üç boyutlu internet çıkartacak.
bu güzel birseyde gözükse bile aslında çok kötü olacak.Yani sadece üç boyutlu olcak bütün internetler su anda kullandığımız internet kullanımdan kalkacak ve sadece üç boyutlu internetle internetde gezinebilcez fakat yeni bilgisayarlar almak zorunda kalacaz.
alan var alamıyan var
yani 2010 da üç boyutlu interneti çoğu pc kaldıramıcak ve yeni pc ler almak zorunda kalacağız internet kullanmak için...

Selçuk İslamoğlu
23-04-2009, 13:20   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Arkadaşım, bir gün içinde açtığın 10. konu... Ben silmeye doyamadım...

Böyle bir dil kullanmak istemezdim ama, bence seni fena yemişler bu konuda. 3D internet diye bir şey yok. 3D uygulamalarını kullanabilecek O3D API'si ZATEN mevcut, HER browserda Flash player gibi çalışıyor.

Ne bilgisayarlarını değiştirmek zorunda kalacaksın, ne de başka bir şey, şu anda piyasada satılan "en dandik" bilgisayarlarda bile çalışabilecek bir uygulama AMA bu ne interneti değiştirebilecek, ne de başka bir şey yapabilecek değişiklik. Sadece ama sadece OYUN, Harita vb. şeyleri gösterebilmek için Megabytelarca veriyi indirdiğin bir uygulama.
 
2 gündür düzinelerce açtığın konunu, 2010'da Skynet aktif olacak, Terminatörler gelecek, kıyamet kopacak, İsa geri gelecek, zaman yolculuğu yapılacak demenin bir başka deyişi...