3 boyutlu masaüstü (muazzam bişi)
Allahım sana şükürler olsun en sonunda buldum bu programı ben bunu kac aydır arıyorum bılıyonmu dark kardesım. allah tuutgun klavyeyı altın etsın... Zaten başlığı gorunce bır heyecanlandım. Ben bunun vıdeosunu geçen sene izlemiştim.. Süper bır sey herkes bır kez denemelı
Borga-xAllahım sana şükürler olsun en sonunda buldum bu programı ben bunu kac aydır arıyorum bılıyonmu dark kardesım. allah tuutgun klavyeyı altın etsın... Zaten başlığı gorunce bır heyecanlandım. Ben bunun vıdeosunu geçen sene izlemiştim.. Süper bır sey herkes bır kez denemelıbirşey değil ay başına bende vista teması ile birlikte bunu kullancam çok havalı
Ama en inanılmazı bilim sitesinden buldum:)borga abi burak diyebilirsin:)
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 23 Kasım 2007 18:38
Yanlız beleş bir prog. değil anladıgım kadarıyla.Ama olsun ben satın alırım valla bu programı... Bedava dowonload lınkını bulamadım
Borga-xYanlız beleş bir prog. değil anladıgım kadarıyla.Ama olsun ben satın alırım valla bu programı... Bedava dowonload lınkını bulamadıgoogle abi ne güne duruyo borga abi %99 bir keyi vardır ama en güzeli ve rahatı satın almak tabi:)İlk gagıl abi aramamda
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 23 Kasım 2007 18:55
programı ındırebilsem ben yapacagımı bılıyom tabı ama ındırme lınkıne tıklayınca senı satın alma kısmına yonledırıyor.Ama bu sorunu da hallettım
borga abi çeşitli yollardan bulabiliriz aslında
Tabi google kullanmak için dilini bilmek lazım
Burda bir adam yazmış 3D masaüstü olduğunu
SphereXP
diye bir progta oluyo
indirebilirsin paralı ama indirirken para istemiyor kısıtlamalı veya gün kısıtlamalı olabilir:(
NoT:SphereXp Programı bilgisayarınızda çalışabilmesi için Microsoft ASP.NET Framework eklentisine ihtiyaç duyuyor
gerçekten güzelmiş bunu bende duymuştum ayrıca bunun vistada 3 boyutlu pencere versiyonu da var:)
güzel bir şey olduğu kesinde ne kadar ekran kartı ister
Black_Muratgüzel bir şey olduğu kesinde ne kadar ekran kartıSadece ram
Ama ekran kartının yüksek olmasının yararı olacaktır
pc yi ağırlatır bu verimli prgram değil bellidir
PC de en fazla RAM i yoracak. Ram i yüksek olan arkadaşlarda sorun etmez.
Gercekten Cok Harika BirSey.Yapanların Ellerinden Öpmek Lazım:D
vista harici işletim sistemlerinde kullanılmıyor mu?
hem xp hem vista için geçerli. ayrıca 512mb ram ile de çalışabiliyor..