arkadaşlar! .. VİSTA 64_BIT-TR KURDUM YANLIZ 3½ Disket'İ GÖRMÜYOR NASIL YAPCAM BİLMİYORUM TÜM DRİVERLER YÜKLÜ ANAKART İSE: ASUS P5RD2-VM ACABA RAID DRİVER'İNDEMİ Bİ HATA VARR BİZAHMET YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
3½ Disket acil yardım!..
biostan açık oluğ olmadığını kontrol edebilirmisn
biosta bi yer var floppy die onn karşsnda disabled yazıosa onu deiştrcen enabled veya on fln yapçan
Bu işlem muhtemelen kullandığınız Vista'nın yasal olmamasından kaynaklanıyor.Vista için kullanılan cracklerin işletim sistemini laptop olarak kandırdıklarını okumuştum.Laptoplarda disket sürücüsü yok malum.
Vista'nızın yasallığını denetleyin.
Mehmet YılmazBu işlem muhtemelen kullandığınız Vista'nın yasal olmamasından kaynaklanıyor.Vista için kullanılan cracklerin işletim sistemini laptop olarak kandırdıklarını okumuştum.Laptoplarda disket sürücüsü yok malum.ben de bios'tan olduğunu sanmıyorum.
Vista'nızın yasallığını denetleyin.
arkadaşlar biosa baktım görünüyor 1.44 olarak..anlamadığım bir şey bios'dan olsa xp görmezz vistaya geçtiğimde görmüyor.
yanlız mehmet arkadaşımız yasal olmadığından bahsetti .. elimdeki cd orjinal cd den kopya yanii tanıdığım bir firmadan izinle aldım kendime kopyaladım... diğer insanlarımız cüzzi bir ücret karşılığı hemde seyyar cd satıcılarından işletim sisitemlerini elde ediyolarr.. bu aslında microsoftun bir vurdum duymazlığı fiyatı düşürüp sürümden kazansalar olmazmı ..müzik piyasasına baktığımızda artık sanatçılar korsan cd ile mücadeleyi fiyatları korsan cd fiyatına düşürmekle buldu .. microsofta bu anlayışla yola cıksa her kes ama herkes orjinal alır hemde sürümden kazanır ..dimi ama
biras farklı bi yanıt olcak ama, ya artık ne disketiyle ugrasıosunki. disketmi kaldı elinde varsa bikac onemli sey gotur baska bi pc'de attır cdye bırak gitsin. niyadı doldu artık onların bence cok kafaya takma:)
mehmet yılmaz arakadaşımızın dediği gibi büyük bir ihtimal crackleme işleminden dolayı disket sürücü gözükmüyor eğer aygıt yöneticisinden disket sürücü görünüyorsa fakat sürücü olarak gözükmüyor sa crackleme işlemi yüzünden disket sürücü gözükmüyor
haklısın kardeş valla.. aynen öle cracklama yüzünden program orjinal ama crack 'lanıncada böle oluyo ne yapsakki dün ing. kurdum disketi gördü.. bakya .. acaba ing. vistada kullanılan serial tr vistaya uyarmı.. meğersemm crakların hepsinde trojan varmışş vayy beee arasıra kendi kendine hardisk bazı işlemler yapıyodu allla alla dedim ne oluyo demekki hackerler crack'ın içine trojan döşüyolar ..
https://www.chip.com.tr/forum/in ... -sorunu_t39609.html
Kardeş aynı sorun bizde de var biostan falan diil tamamen vista ile ilgili bir sorun bu.Üstelik bizim vistalar orjinal lisanslı home premium!!!.çözüm bulursan paylaşalım.Linke bir bak
arkadaşlar aynı sorun bendede var anakartı değiştirince ortaya çıktı vista 32 bitte görmüyor ama 64 bit kurdum aynu crack le 64 bit gördü tekrar 32 bit kurdum yine görmedi eger crack da bir sorun varsa 64 bit wista da da görmemesi gerekti
Eğer vista kurulacaksa biosun boot seçeneklerindeki BOOT TO REMOVABLE DEVICES disable yapılmalı.bu durumda FD den boot olayını seçemiyosunuz ve ne hikmetse vistada sorun çıkmıyor(Ne alaka )
Xp kurulacaksa buna gerek yok zaten yapılan işlemin işletim sisteminin disket sürücüyü görüp görmemesi ile bir alakası yok ama vistadır ne yapsa yeridir.