ya yürü git açtığıman anladım bir karı bağırıp milleti korkuduyor. milleti pc başında öldüreceksiniz.
3 Farkı Bulabilecek Misiniz? BULANA HEDİYELER VAR!
buldum .. :D 3 den fasla fark cıktı ya olsun :D
ZOE DE MEODE YAZIYOSA ALMANCA BİŞİYLER KESİN VARMI BİŞEY ALTINDA Kİ BUNU ÇOKK ÖNCEDEN BİLİYORUZ ZATEN YAA ..
BENDE İLK BAKTIĞIMDA BAYAĞI TIRSMIŞTIM :d:d:d:d
qaraqediödüm b..oma karıştı :İYİSİN ŞİMDİ DEMİ GARAGEDİ ...
Hadi hadi dükkanını önünü kapatmayın. Y.İ.Ğ.İ.D.O. azraille ortak çalışıyo. Bu sayede işler açıldı diyo.
qaraqediödüm b..oma karıştı :Sonra beyaz ışık falan gördün mü ?
Arkadaşıda götürün ölmüşsamet713buldum .. :D 3 den fasla fark cıktı ya olsun :Sonra beyaz ışık görecen.
Bu arkadaşıda götürün.Y.İ.Ğ.İ.D.O. nerdesin müşteriler çoğaldı
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (108982) ~ 10 Mart 2009 23:26
zuhaaaaaaaaaaaaaa ben bunu daha önceden kaç kere kullandım okulda labda milleti keliyodum geçen sene paylaşım güzel :)
JeWoRHadi hadi dükkanını önünü kapatmayın. Y.İ.Ğ.İ.D.O. azraille ortak çalışıyo. Bu sayede işler açıldı diyo.Geldim Geldim hemen alıyorum onları doğru lavların içine.
Sonra beyaz ışık falan gördün mü ?
Arkadaşıda götürün ölmüş
Sonra beyaz ışık görecen.
Bu arkadaşıda götürün.Y.İ.Ğ.İ.D.O. nerdesin müşteriler çoğaldı
Yalnız arabaya millet sığmıyo bende git gel yapıyorum ya biraz pahalıya maloluyo ya.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Geldim Geldim hemen alıyorum onları doğru lavların içine.Kardeş O Zaman Sende Bi Tane ! Mercedes 0 403 Al ...
Yalnız arabaya millet sığmıyo bende git gel yapıyorum ya biraz pahalıya maloluyo ya.
Günde İki Tek At Tamam dır Ya ...
daha önce görmüşdüm dağlar görünür görünmez kapattım gece gece uykusuz kalmayım
ibrahim19daha önce görmüşdüm dağlar görünür görünmez kapattım gece gece uykusuz kalmayı
yha bunlarla adam korkutulmazki cnm ne çocuk korkar bundan çok gördüm bunu :D:D ama yinede gzl paylaşm ;)
Ben bnu biliodum zaten ama çok saçma :D
silici06https://www.chip.com.tr/forum/7-FARKI-BULABILECEKMISINIZ-BAKALIM_t31210.hala böyle yaratık efektleri kaldımı ya tarih öncesinden kalma bu artık daha yaratıcı olmaları lazım bu konuda.
Resimler birbirinin kopyası gibi duruyo fark yok ama sonradan çıkanlada arada benzerlik yok (daha önceden biliyordum)
daha önce bir arkadaş yapmıştı bana. 7 farkı bul bu manzarada diye. bakıyordum dalmıştım fark arıyordum sonra bulamayınca arkadaşa dönüp aga bunda fark yok dedim ki o nalet şey çıktı kıl payı ile krutulmuştum...
Bu resimde korkudan başka bişi yok
Ne üç farkı yah...
bi an masaüstüne çıkıp stiriptiz yapcak sandım heyecandan(ıyyyy içim zangır zangır oynadı)