Teşekkür ederim,oradaki stand kalkmadan önce gidip FPR gözlükleri denemek istiyorum. Bakalım bahsettiğiniz kadar kaliteli bir görüntü veriyor muymuş :)
3 lü 3D monitör
almayı düşünüyorum zaten geçtiğimiz hafta sonu alıcaktım aksilikler çıktı kaldı öyle ama kafaya taktım kesin alıcam :)
sadem LG Sinema 3D TV alırsanız FPR gözlüklerle 3 boyutlu bir film izlemek için bizide davet ederseniz şahsen hayır demem :)
gelmek isteyene kapım her zaman açık arkadaşlar gelirken 3D FPR gözlüklerinizi unutmayın sakın :)
3 fpr gözlüklerini almayı unutsak ne olur gider yenisini alırız nasıl olsa cok uygun :):):)
FPR gözlükleri uygun fiyatta tabi ayrıca çokta kaliteli kırılma falanda olmuyor.
1 tane alırsın yıllarca kullanırsın.
bu fiyatta bu kalite müthiş bence.
diğer gözlükler gerçektende ne kadar pahalı öyle. fpr gözlükler hem kaliteli hemde kullanışlı.
FPR gözlükler herşeyden önce göz sağlığını kötü etkilemiyor , ayrıca LED tv lerin görüntü kalitesini düşürmüyor !
göz sağlığına önem veriyor. parlıklık ve görüntü kalitesinde de bir azalma olmuyor gerçektende
bundan emin değilim ama LG de denediğim için söylüyorum gerçekten güzel eksiği olmadan herşeyi tam yapmışlar,ama sony dede biraz aklım kaldı !
her 2 markanında olduğu showroomlara bakın 2 marka arasındaki farkı daha rahat görürsünüz.
evet 3D TV ler arasında karşılaştırma yapsam daha net bir karara varırım !
aynı anda 2 tv yede bakınca direk kararınızı verirsiniz zaten.
sadece 2 tv'ye değil hemen hemen bütün markaların 3D LED TV'lerine bakıp gözlükleriyle birlikte deneyip karşılaştıma yapıcam.
LG'nin 3D LED TV'lerinin ve FPR teknolojisinin çok iyi olduğunu biliyorum zaten benim amacım diğer markalarıda deneyip kesin bir karar vermek.
baska hangi markada aklınız kalırsa kullanıcı yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. size yol göstericektir.
yorumları devamlı takip ediyorum zaten ama bir yandanda gözümle görüp seçim yapmam daha garanti olur diye düşünüyorum.
beğendiğiniz markaları belirtin lütfen denedikten sonra .
ben geçenlerde panasonic 'te 3D TV denedim ama ekran titremesi oluyor görüntü kaliteside pek iyi değil.
ekran titremesi bir çok markada belli oranda oluyormuş sg gözlükler yüzünden
zaten 3D TV FPR gözlüğü sayesinde ,rahatça tv izleyebiliriz :)