uğraş venom yakında 1000 mesaj yapacan .bide cevap vermek boş ama 3ün katlarını yazmak boş msj değil haa!!helal olsun valla
3 ve 3'ün Katları
OnnuuRBu ne arkadaşlar dha mantıklı bişey bulamadınız mı post kasmak için?sende daha mantıklı bir soru bulamadın mı sormak için. gördüğün gibi bulamamışlar işte daha mantıklı bişey post kasmak için. hem zaten mantıklı bir sebep aranmaz ki post kasmak için. çünkü post kasmanın kendisi zaten mantık dışıdır... o halde mantıklı olmak için post kasmak için süt için vs.
neyse bu arada konu ile ilgili mesaj yazmış olmak için.. çorba için.. tuzumuz olsun için.. 147 ?
OnnuuRBu ne arkadaşlar dha mantıklı bişey bulamadınız mı post kasmak için?evet ya daha fazla post kasacagınız bişey bulun.venom arkadaşım burdan sana sesleniyorum: biraz< daha yaratıcı olursan seneye chip tesin
çirkinleşmeyelim ama tadında kalsın! yahu
DaRWeLLevet ya daha fazla post kasacagınız bişey bulun.venom arkadaşım burdan sana sesleniyorum: biraz< daha yaratıcı olursan seneye chip tesinBen de sana sesleniyorum ve diğer cevap yazanlara...Bana diyorsunuz ama cevap bahanesiyle flood dan başka birşey yapmıyorsunuz.Bunu son kez söylüyorum ve artık yazacağınız cevaplara da yanıt yazmayacağım.Ben bu konuyu dalgasına açmıştım eğer yararlı mesajlarımı görmek istiyorsanız,eğlence bölümü dışındaki forumları ziyaret edin.Sizin de bu konuyu ne amaçla yazmış olabileceğimi anlarsınız diye düşünmüştüm ama cevaplardan öyle anlaşılmıyor.Bana ''Post kırmak için konu yazmışsın,böyle konuyu açmak için mantıklı olmak lazım''diyenler de bu mesajı okusun.17 yaşındayım ve neyin mantıklı neyin mantıksız olduğunu bilecek yaştayım.Artık bu konuya bununla ilgili (eleştri)cevap yazacak olanlar biraz kendi akıllarına baksınlar ,konu belirli bir yere geldiğinde zaten ben konuyu açmamın nedenini açıklamıştım.eğer okursanız görürsünüz.
@venom_venom
BİTTİ Mİ SÖYLEYECEKLERİN.?? :D
bittiyse konuya devam. ee nerde kalmıştık..???
Gelde yorum yapma ! Tutamadım kendimi yine ama ne demek istediğimi anladınız sanırım !
silici06153Sende post kasmanın kralı olmuşun habire ittiriyosun...
OOOOMMMMEEEERRRRGelde yorum yapma ! Tutamadım kendimi yine ama ne demek istediğimi anladınız sanırım !OnnuuRSende post kasmanın kralı olmuşun habire ittiriyosun...kardeşim bak şimdi bence bu konu çok faydalı bir konu olmuş... konuya şöyle bi baştan beri bakınca kimin ne kralı olduğunu herkes anlıyor merak etme sen... gereksiz yere polemik çıkaranları bu konuda "akılları sıra" verdikleri saçma sapan tepkilerden genelde forumda hep kimler olduklarını hemen anlıyoruz. bende onun için biraz bu konuyu uzatmak istedim. amacım post kasmak değildi; forumda o kadar aklı başında üyeler varken hiçbiri karışmıyorken, sizin verdiğiniz saçma sapan tepkilerle görüntü kirliliği oluşturmanıza ve gereksiz yere konuyu uzatmaya devam edip laf sokma çabanıza da ben sinir oldum.!!!!Son Düzenleme: silici06 ~ 16 Ağustos 2008 16:06
Bakın arkadaşlar burdan ordan kimin ne Oldugu görülüyor. uzatmayın daha konuyu Konuyu acanda sıktıgını kabul etti. Dahada uzatıyorsunu yok böyle yok 100 yok 120 FORUM Kirliligini aramızda isteyen varmı sorarım size yok ise bırakın bırda Konu kirliligi yapmayı.
byburak2008Bakın arkadaşlar burdan ordan kimin ne Oldugu görülüyor. uzatmayın daha konuyu Konuyu acanda sıktıgını kabul etti. Dahada uzatıyorsunu yok böyle yok 100 yok 120 FORUM Kirliligini aramızda isteyen varmı sorarım size yok ise bırakın bırda Konu kirliligi yapmayı.
kusura bakmasın bazıları. bence kendini konuya tepki göstermek zorunda hisseden herkeste tek bir ortak amaç var o da tribünlere oynamak... bunun da sebebi reel hayatta karşılaştığı en ufak olaylara bile ses çıkaramayan eziqlerin sanal alemde ego tatmini.... aynı şekilde bu tipler (örneğin OOOMMMEEERRR İSİMLİ ARKADAŞ) mesela gerçek hayatta bir kız yanlarına gelip kendilerine bir adres sorduğunda elleri ayaklarına dolaşır konuşamaz amaaaaa forum gibi sanal bir alemde cool görünmek için herşeye atlarlar.. linkteki ilk mesajına bakın şunun:
silici06reel hayatta karşılaştığı en ufak olaylara bile ses çıkaramayan eziqlerin sanal alemde ego tatmini.... aynı şekilde bu tipler (örneğin OOOMMMEEERRR İSİMLİ ARKADAŞ) mesela gerçek hayatta bir kız yanlarına gelip kendilerine bir adres sorduğunda elleri ayaklarına dolaşır konuşamaz amaaaaa forum gibi sanal bir alemde cool görünmek için herşeye atlarlar.. linkteki ilk mesajına bakın şunun:Benim hakkımda hiç bir şey bilmemene rağmen hakkımda böyle konuşman yanlış !
silici06kardeşim bak şimdi bence bu konu çok faydalı bir konu olmuş... konuya şöyle bi baştan beri bakınca kimin ne kralı olduğunu herkes anlıyor merak etme sen... gereksiz yere polemik çıkaranları bu konuda "akılları sıra" verdikleri saçma sapan tepkilerden genelde forumda hep kimler olduklarını hemen anlıyoruz. bende onun için biraz bu konuyu uzatmak istedim. amacım post kasmak değildi; forumda o kadar aklı başında üyeler varken hiçbiri karışmıyorken, sizin verdiğiniz saçma sapan tepkilerle görüntü kirliliği oluşturmanıza ve gereksiz yere konuyu uzatmaya devam edip laf sokma çabanıza da ben sinir oldum.!!!!Forumdaki Aklı Başında-Uzman Üyeler karışmıyor doğru biz burayı Ortanca Üyeler olarak işletiyoruz...
Forum kirliliği yapanları uyarıyoruz vs. ...
Biz burda aile gibi olduk gerçekten Büyük Üyeler-Ortanca Üyeler...
Sizi hangi gruba alalım..._?
OnnuuRForumdaki Aklı Başında-Uzman Üyeler karışmıyor doğru biz burayı Ortanca Üyeler olarak işletiyoruz...Vollaha helal olsun !
Forum kirliliği yapanları uyarıyoruz vs. ...
Biz burda aile gibi olduk gerçekten Büyük Üyeler-Ortanca Üyeler...
Sizi hangi gruba alalım..._?