arkadaşlar pcmin 32 bit mi 64 bit mi olduğunu nasıl anlarım bilgisayarımdan özelliklere bakınca bişi yazmıyor başka yolu var mı ben toplama aldım 64 bit olduğunu sanıyordum fakat bunu nasıl anlarım..
32 bit 64 bit
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
işlemci modelini söyle yardımcı olayım.
Yeni Üye
26 mesaj
"bilgisayarım"a sağ tıkla
"özellikler"e bas
"donanım yöneticisi"ne bas karşına donanımlarının listesi gelir.
"işlemci"ye basarsan sana işlemcinin marka ve modelini söyler. bu modelin 64bit desteği olup olmadığını internetten öğrenebilirsin.
o nedenle sen en iyisi foruma işlemcinin marka ve modelini söylediğim şekilde öğrenip gönder.
OP Yıllanmış Üye
101 mesaj
haliliyas"bilgisayarım"a sağ tıklaintel(r) pentium(r) d cpu 3.40ghz yazıyor bide
"özellikler"e bas
"donanım yöneticisi"ne bas karşına donanımlarının listesi gelir.
"işlemci"ye basarsan sana işlemcinin marka ve modelini söyler. bu modelin 64bit desteği olup olmadığını internetten öğrenebilirsin.
o nedenle sen en iyisi foruma işlemcinin marka ve modelini söylediğim şekilde öğrenip gönder.ACPI\GENUINEINTEL__X86_FAMILY_15_MODEL_6\_0
OP Yıllanmış Üye
101 mesaj
keshkesh64 bit...çok teşekkürler arkadaşım..
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj
cpu z ilede kontrol edebilirsin eğer bilmiyorsan. pentium d lerin 64 bit desteği var
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
pentium d lerin 64 bit olacağını sanıyorum...
Yeni Üye
49 mesaj
64 bit olsa nolcak :D 32 bit işlemci kullan 32 bitlik diğer yazılımlar kullan :D bi anlamı yok... @haliliyas güzel anlatmış işlemci bulmayı, sonrası bulmak...