slm arkadaşlar benim pc 32 bit bunu 64 bite çevirenblirmiyim .böyle birşey mümkünmü ..yardımçı olursanız sevinirim şimdiden tşk
32 biti 64 bite çevirmek mümkünmü?
Eğer işletim sisteminde bahsadiyorsan 64-bit bir işletim sistemi kurarsın olur. Bunun için Windows XP'nin 64-bit versiyonu yerine Vista'nın 64-bit versiyonuna tavsiye ederim zira Vista'nın 64-bit sürücüleri daha çabuk bulunuyor. Ama işlemcimi 64-bit yapabilirmiyim diyorsan 64-bit bir işlemci almalısın.
bilgiler için tşk
ben gecen gün windows xp 64 biti yükleme çalıştım olmadı vista da aynı sorun olurmu? olursa 64 çevirme yapabilirmiyim pc yi tşk
Evet olur, dediğim gibi 64-bit bir işlemcin olması gerekir ve sistemindeki tüm donanımlarının 64-bit sürücülerini bulman gerekir.
son bir sorum olacak vista 64 biti yüklersen normal 32 bitten hızı fazla olma htimali varmı tşk
tirajson bir sorum olacak vista 64 biti yüklersen normal 32 bitten hızı fazla olma htimali varmı tşWindows daha hızlı çalışır ama , diğer programlar oyunlar 32bit olduğu için performans kaybı bile olur .
bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler
Geçen bnde 64bite çevirdim sonra tekrar 32bit yaptım oyunların çoğu 32bit destekli oyüzden 64bitde açılmıyor...