bizim ülke böyle giderse isterse milyon yıl geçsin bize çok değişmiş gelmez :D ama diğer ülkeleri bilemem. Böyle giderse dünya 80-90yıl sonra hepimiz öbür tarafta oluruz zaten :D
sen al bilgisayarı :D benim profilde de almayı düşündüğüm sistem yazıyor. asıl para tutan o sistem :D 3D abartılacak birşeyi yok. Anca 52" LED 800Hz bir TV'niz olucak ki düzgün 3D görebilesiniz(50-60cm'lik bir görüntü. uzaktan pek belli olmasada. yani her durumda) Daha 3D'e zaman var. Ama 20-24" lik bir monitör gayet ideal bence. Daha fazlası uzaktan oynamayacaksanız büyük geliyor hakim olması zor oluyor.Mesela ben TV'de(42" LCD FULL HD Philips) oyun oynadığım zaman eğer yakınsam(ki uzak alamıyorum. Malum, kablolar var) Kimi zaman ekranın kenarlarına hakim olamadığımda oyun normalden zor oluyor(hele ki bu bilgisayarda bu kadar kasarken)
Benden size tavsiye AMD sistemi alın. e.kartı olarak HD6950 CF yaparsınız monitör olarak ta verdiklerimden birini ve Akasa Venom alırsınız fıstık gibi olur :D Ses sistemini de size bırakıyorum.