Evet arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi 350-500 TL arası telefon tavsiyesi istiyorum bu konuda pek bilgili değilim ve bu ACİL olacak ne tavsiye edersiniz kafamda 4 model var ama iyi mi kötü mü bilmiyorum bunlar dışında da tavsiyelerinizi bekliyorum<
350-500 TL arası telefon tavsiyesi
Kafamdaki modeller şunlar:Samsung GT-s73501,LG KP500 Cookie,Samsung s5603,Samsung b5310 Corby
eğer illada bunlardan birini alıcam demiyosan 5800 xm i önerebilirim gayet güzel ve parasının hakkını veren bir telefon yaklaşık 450 ile 550 arasında değişiyo fiyatları eğer biraz daha ucuz olsun diyosan 5530 yada 5230 da alabilirsin
kesinlikle samsung almayın ben samsung star wifi kullanıyporum aletin herşeyi eksik güncelleme için hem firmayı aradım hemde siteden başvurdum maxicep forumdada çoık uğraştık hepimize kopyala yapıştır aynı cevabı veriyorlar ve verdikleri cevaplar ise kullanım klavuzunun aynısı en son kahrolası kullanım klavuzunu bizde okuduk dedim aradığımda adam kapattı telefonu
bu fiyata telefonların dokunmatik ekranları kötü oluyor ama ille de dokunmatik istersen 5800 al. ne alırsan al nokia al bence.