arkadaşlar ben de sappire 3650 ekran kartı var değiştirmek istiyorum ama yeni alacağım kartın psu'ya uygun olmasını istiyorum
psu silverpower 350 watt
sizce ne almam gerekir psu değişmeden.
350 watt psu-ekran kartı
Sen PSU yu değiştirmeden ekran kartını yükseltmek istiyorsun herhalde. Şu an için yükseltebileceğin ve PSU nun kaldırabileceği iki kart var. Ati Hd 4830 veya Nvidia 9600 serisi. Yalnız; yine bunları kaldırabilmesi için senin PSU nun 12 V kanalının en az 22 A besleyebilmesi gerekiyor. Elindeki PSU kalteli bir marka ama kaliteli markalar dahi kendi ürünlerinin içinde aynı watt' a sahip ürünlerinde değişiklikler olabiliyor. O yüzden elinizdeki PSU nun 12 V kanalına bir bakın. Eğer bulamaz iseniz bir fotoğrafını yükleyin ki fikir verebilelim.
hd 4830 yada 4850 alıcaksanız psu 500 watt olmalı rahatlıkla oynarsınız o zaman
evet
Maalesef, elindeki PSU bu ekran kartlarını kaldırmaz. İllaki yükseltmek istiyorsan yine kaliteli bir PSU markası tercih et. Bir daha PSU ile uğraşmayayım ileri dönük olsun diyorsan ( SLI veya Crossfire hariç ) en az 550 W ve 12 V kanalı yüksek olan ürün almanı tavsiye ederim.
http://old.cizgi.com.tr/pageStru ... d=432&intProId=892#
peki bu ekran kartını alsam
Elindeki ekran kartından farkı yok ki ? . Niye boşa masraf edesin.
Bu olabilir.
arkadaşım çok teşekkür ederim bunu mevcut psu ile kullanabilirim değilmi
Evet kullanabilirsin. Yalnız unutmaman gerekense şudur. Birdaha ekran kartı yükseltmende mutlaka PSU değiştirmen gerekecek. Ayrıca söz konusu HD 4670 ile maksimum 2 sene gidersin. Sonraki oyunlar neyi gösterir bilemem.
ilgin için çok teşekkür ederim gerçekten tavsiye ettiğin ekran kartı çok güzel ve farklı markadaki 4670 lerden daha ucuz çok sağol
Sen en iyisi 1000Watt lık psu al kurtul bunlardan hem slı hem cross yaparsın doya doya :)
sermelilgin için çok teşekkür ederim gerçekten tavsiye ettiğin ekran kartı çok güzel ve farklı markadaki 4670 lerden daha ucuz çok sağBence hd 4830 al en aşağı almışken ve psu değiştir mutlaka değişireceksin sonuç olarak
hd 3650 ile 4670 arasında aman aman bir fark yok ki!
büyük ihtimalle değiştiğine pişman olcaksın aradaki farkın az olduğunu görünce, eğer 3650'yi değiştirmek istiyorsan 450-500w sağlam bir psu ve hd 4830 yada hd 4850 gibi modellere bakmalısın yoksa bu şekilde kalsın boşuna paran gitmez hiç olmazsa.