3d mark

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
bostankorkulugu
15-03-2005, 12:36   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

ardı ardına soru sormada rekor kırdığımı ve bazı kişileri artık bezdirdiğimi bilerek bir soru daha soruyorum: ben "3d mark" diye ekran kartını ram i ses kartı nı cpu yu filan test eden bir program yükledim ve bunu çalıştırdım,test etti bitti.sonuçları detaylı bir şekilde çıkardı.ama ben sonuçlardan hiçbirşey anlamadım. nasıl anlaşılır? ne yazması gerekir, bir hata filan varsa makinede? sağolun.

yas
15-03-2005, 14:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

3d mark hata tespiti yapmaz, sadece ekran kartının performasını ölçer. Öylesine bir program işte ya. Ekran kartının puanını bilsen ne olur, bilmesen ne olur.  O puanı başka sistemler ve aldıkları puanlarla karşılaştırırsan, bilgisayarının performansını belirleyebilirsin ancak. aç google'ı "3dmark score" ya da 3mark point" yaz, zibil gibi liste gelir. Ama dediğim gibi bunu bilmek bilgisayarının performansını mı artırır, hayır.

bostankorkulugu
15-03-2005, 15:40   |  #3  
OP Üye
78 mesaj

bunu bilmiyordum.ben aslında hataları gösteren bir program arıyordum.böyle bir program var mı?