3D Monitör (Problem) Acil Yardım

tBox
15-07-2011, 12:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

Arkadaşlar bugün bilgisayar alacağım babam dedi benden sana iyilik 3d monitör alalım dedi (katkıda bulundu) 3d monitör alacağım model bu adres bu
Acer GD245HQ 24" 2ms (Analog+Dvi+Hdmi) 120Hz 3D (3 Boyutlu) Wide Screen LCD Monitör
http://www.hepsiburada.com/Liste ... goryId=986#Yorumlar
tek bir problem var bu monitörü aldıktan sonra birde nvidia 3d vision kit lazım ve yanında exstra olarak vermiyorlar ama yorumlara bakınca sanki vermişler gibi ayrıca piyasada nvidia 3d vision kit bulamıyorum vatanı veya hepsiburadayı arıyorum onlarda lütfen 7 haneli numaryı girin diyolar girmeden kapatıyorlar lütfen çok sıkıştım tüm sorularıma cevap verirseniz çok memnum kalacağım

ekran kartı
15-07-2011, 13:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Telefon probleminize cevap vereyim.

0212 444 X XXX diye bir numarayı ararsanız öyle der. Siz telefonu kapatıp baştan arayacaksınız ama bu sefer alan kodu koymadan örnek: 444 X XXX diye...

technomistic
18-07-2011, 11:32   |  #3  
technomistic avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,520 mesaj

evet artık 0212 cevrilmiyr 444 diye arayn

dasti
18-07-2011, 15:15   |  #4  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj

@tbox hocam çok acele etme, SG gözlüklü monitör teknolojisindenn uzak dur. Az daha bekle 10 - 15 gün içinde LG'nin FPR monitör teknolojisi giriyor Türkiye pazarına.

endlessnight
18-07-2011, 16:17   |  #5  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Bence de 3d monitör almayı düşünüyorsan muhakkak Fpr teknolojisine sahip olanı almalısın. Çünkü pc başında saatlerce oyun oynayacaksın, film izleyeceksin, nette takılacaksın falan. Sürenin uzaması sg teknolojisinde baş dönmesi, bulantı gibi sorunlara yol açıyor. Bundan solayı bence beklemeye değer. Gider denersin hoşuna gitmediyse yine istediğini alırsın. Sonradan pişman olma derim.

Son Düzenleme: endlessnight ~ 18 Temmuz 2011 16:19
aysedundarr
19-07-2011, 15:39   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj
Alıntı: tBox  
Arkadaşlar bugün bilgisayar alacağım babam dedi benden sana iyilik 3d monitör alalım dedi (katkıda bulundu) 3d monitör alacağım model bu adres bu
Acer GD245HQ 24" 2ms (Analog+Dvi+Hdmi) 120Hz 3D (3 Boyutlu) Wide Screen LCD Monitör
http://www.hepsiburada.com/Liste ... goryId=986#Yorumlar
tek bir problem var bu monitörü aldıktan sonra birde nvidia 3d vision kit lazım ve yanında exstra olarak vermiyorlar ama yorumlara bakınca sanki vermişler gibi ayrıca piyasada nvidia 3d vision kit bulamıyorum vatanı veya hepsiburadayı arıyorum onlarda lütfen 7 haneli numaryı girin diyolar girmeden kapatıyorlar lütfen çok sıkıştım tüm sorularıma cevap verirseniz çok memnum kalacağım
BEKLEMİŞKEN BİRAZ DAHA BEKLE, ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ FPR GÖZLÜKLÜ 3D MONİTÖRLER ÇIKIYOR, ÇIKTIDA ASLINDA TÜRKİYE'YE HENÜZ GELMEDİ, BİRKAÇ GÜNDÜR OKUDUĞUM HABERLERDEYSE GÖZLÜKSÜZ 3D MONİTÖRLERİN PİYASAYA ÇIKMAYA HAZIRLANDIĞI YÖNDE, LG'NİN ÇIKARDIĞI MONİTÖRÜN ÜZERİNDEKİ KAMERA İZLEYİCİNİN MESAFESİNİ ÖLÇÜP GÖRÜNTÜYÜ ONA GÖRE AYARLIYORMUŞ DÜŞÜNSENİZE NASIL BİR TEKNOLOJİ, BENCE BİR GÖR ÖYLE KARAR VER, SONRA PİŞMAN OLMAKTAN İYİDİR BİRAZ BEKLEMEK, BENDE MONİTÖR ALACAKTIM BU HABERDEN SONRA ERTELEDİM.