beyler ben 3d oyunlarda trainer yapmak istiyorum yapmak istediğim hileler godmode sınırsız mermi sınırsız bomba wallhack envanter hack para hilesi sekmeme gibi hileler yapmak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin oyun 3d online oyun diğer oyunlar gibi büyük oyun değil küçük oyunlarda ve kesinllikle 3d oyunlarda yapmak istiyorurm dediklerimi hangi programla ve nasıl yapacağımı anlatırsanız veya biryerde varsa söylerseniz çok memnun olurum
3D Oyunlarda Hack Yapmak YARDIM
Zannedersem Online bir oyunda hile kullanmak istiyorsunuz. Ben yapmamanızı öneriyorum. Banlanma ihtimaliniz büyük. Zaten her online oyunda hile yapmak kolay değil. Bazılarında isteseniz de yapamıyorsunuz bunu önlemek için değişik yazılımlar kullanılıyor.
3d online oyun çok kolay banlanırsamda sorun değil sadece biliyorsanız programın adını söyleyin !
Oyunun Linki:http://www.3doyunlar.net/3d-online/online-askeri-savas_oyna.html
3d online oyun çok kolay banlanırsamda sorun değil sadece biliyorsanız programın adını söyleyin !Ben nasıl yapıldığını bilmediğim için tam bir şey söyleyemedim. Lütfen daha sakin davranın.Oyunun Linki:http://www.3doyunlar.net/3d-online/online-askeri-savas_oyna.html
bakın yardım istemek için konuyu açtım ama bakıyorum ki hiç fayda yok yardım edin 3d oyunlardan başlayıp dahada büyük oyunlara dalmak istiyorum o yüzden 3d den başlıcaktım ama kimse yardım etmiyorUlen sizin gibiler yüzünden bu ülkede insan yetişmiyor be ! Git adam gibi oyununu oyna. Ne bu hile yaparak öne geçme isteği ? Hile yapma, yaratmada ileri gitme diye bir durum da yoktur. Bir kere hile yaparsın, artık oyuncu değilsindir.
Bir oyunda son level'e kimse ulaşamamış Alman bunu yapmak zor ama deniyeceğim demiş Japon kimse yapmadan ben yapmalıyım demiş bizim Türk de kimse yapamıyo ben nasıl yapayım demiş anlıyacağınız emekle değilde hep farklı yollar kullanarak bir yerlere varmaya çalışıyoruz burda her oyunda bizi kötüleyecek laflar yememize sebep oluyor.Ulen sizin gibiler yüzünden bu ülkede insan yetişmiyor be ! Git adam gibi oyununu oyna. Ne bu hile yaparak öne geçme isteği ? Hile yapma, yaratmada ileri gitme diye bir durum da yoktur. Bir kere hile yaparsın, artık oyuncu değilsindir.
bkz:Silkroad Online
Hack vs. için doğru bir yer değil burası. İnternette araştırıp bulursunuz sonrada sonuçlarına katlanırsınız.