ALLAHIN izniyle bakalım.
3D plazma smart tv
- 1
- 2
Ben almadım kreal ama alacağım model belli benimde :) cinema 3d smart tv modellerinde lw5500 (senin şu gösterdiğin) veya lw570s (dahili uydu alıcılı) bu modellerden birini alcam. :) Sana da şimdiden hayırlı olsun aldığında incelemeni görüşlerini beklerim bende. :)
aldıkda plazma cok geniş ve ucuz bu 106 plazma 129 130 filan bu niye pahalı neyse hocam led ile plazma arasında gountu bakkınmından cok fark yok dimi pişman olmayalım sonra...tşPlazmada renkler biraz daha canlıdır. Ama 3d plazmalarda sg gözlüğü kullanılıyor halen. Bu durum, sürekli olarak 3d kullanmak için alanlar için büyük sıkıntı. Ayrıca 3d led tv lerin görüntü kalitesi bakımından plazmalardan geri kalır bir yanı yok artık. Onun dışında senin aldığın LW5500 serisi smart tv serisi ve fpr gözlük teknolojisi kullnaıyor. Hem 2d , hem 3d olarak kullanabiliyorsun. Dolayısıyla aldığını panel sağlam bir panel. Bu konuda rahat ol.Son Düzenleme: endlessnight ~ 02 Şubat 2012 10:07
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
plazma 3dler daha pahalı oluyor kesinlikle :/ kaliteside bir o kadar iyi oluyor katılıyorum. ama sg olması felan beni de çok düşündürüyor açıkcası.. baş ağrısı mide bulantısı felan çekmek istemiyorum çok fazla :)
LG'nin Cinema 3D'leri baya bi iyiymiş, açıkcası pek ilgilenmem bu tv konularından ama ufak tefek bilgi sahibi olmak zorunda kaldım alırken...
Son Düzenleme: efeoglu ~ 03 Şubat 2012 09:37
- 1
- 2