Evet yakında çıkaracakları teknolojileriyle bizleri yine sarsarlar bencede.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Sadem'in de dediği gibi çalışmalar ve üretimler sürüyordur. Yazın çıkarmazlar. Herkes tatilde reklamları duyuramazlar..Eylül gibi çıkarırlar..
Az kaldı ama insan bekleyiş içinde olunca geçmiyor zaman.
Bana kalırsa ne Sony nede Samsung LG' nin 3D TV' de çıkarmış olduğu FPR gözlüğü teknolojisinin önüne geçemicek, o yüzden en iyi çıkışı yapmaları için çok çaba göstermeliler.
LG'nin 3D tv'lerinin ötesine geçemiyeceklerini onlarda anladı sadem emin ol, anlamasalardı ortaklık teklifinde bulunmazlardı LG'ye, FPR gözlüğün bu başarıdaki rolü çok büyük, fpr gözlük sayesinde geniş birbakış açısıyla izleme olanağı bulduğumuz tv'mizde crosstalk ve ekran titremesi sorunu yaşamadan parlak ve kaliteli bir görüntü izleme olanağı bulduk, öyleki 2d-3d çeviri özelliğiyle 2d yayın, kanal, film, oyun ve futbol karşılaşmalarını 3d izlerken bile görüntü kalitesinde hiç bir kayıp yaşamıyoruz, sunduğu eğlence ve artılarla en iyi 3d tv ünvanı almış bir üründen bahsediyoruz.
Bana kalırsa ne Sony nede Samsung LG' nin 3D TV' de çıkarmış olduğu FPR gözlüğü teknolojisinin önüne geçemicek, o yüzden en iyi çıkışı yapmaları için çok çaba göstermeliler.Onlar da farkındalar fpr' ın 1 adım gerisinde olduklarının..Sg gözlükleriyle yola devam edemezler..Bence geride kalmamak için birşeyler yapacaklar ama ne?
Onlarda 3D TV FPR gözlüğü çıkartırlar sanırım.
Onlar FPR gözlük teknolojili 3D TV çıkartana kadar LG alır başını gider, bir adım dahi önde olmanın avantajı ki LG çokk adım önde.
Elbetteki LG markası da boş durmayacak... Lg aldı başını gidiyor zaten.
Ama bence LG çok iyi gidiyor.
Bunu hak ettiğini düşünüyorum zaten, LG bu yıl en yeni teknolojileri çıkartıpta farkını ortaya koydu.
arkasından gelecek olanların çok iyi teknolojilerle gelmesi gerekiyor.
Lg' nin arkasından gelenlerin eğer fpr gözlüğünü kullanacaksa daha iyi bir teknolojiyle gelmesi gerekiyor. Yani ürün çıktıktan sonra en iyi 3d tv bizde demeleri gerekiyor..
Ama şimdilik en iyi 3D TV LG'nin elinde diğerlerine kaptırmayada hiç niyeti yok :)
3D TV' lerde FPR gözlüğü teknolojisi bir mucize zaten, en iyi görüntü kalitesini onun sayesinde görebiliyoruz.
En iyi 3D Tv ünvanınında fpr gözlüğün payı yarıdan fazla bence.