Sony nin ürünleri sağlam çıkıyor. Bu anlamda sıkı bir marka bence. Ama halen kendi panellerini kendi üretmiyor ve 3d tv lerinde sg gözlük teknolojisi kullanıyor. Ama bir LG veya bir Philips böyle değil.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Üretse ne olur, sg gözlük teknolojisini kullanıyor hala, eskiden tv denince direk sony derdim ama artık lg diyorum, normal tv'lerde neysede 3D tv'de sg gözlük kullanan hiç bir markayı satın almam.
Sony çok iyi marka olmasına rağmen 3d tv çeşitleri içinde Lg'nin gerisinde kaldı. Fpr gözlüğü teknolojisini ilk çıkaran marka Lg olduğu için 1 adım öne geçmeyi başardı. Dğerleri hala sg gözlüğünü kullanarak müşterilerinin göz sağlığını hiçe sayıyorlar..
LG en iyi FPR teknolojisini çıkardığı için kazandı bence.
Kazandı bence de.. Bizleri kazandı. Ben bundan sonra Lg'ye bakmadan bir ürün satın almam. 3d led tv'mden de çok memnunum. Saatlerce film veya video izliyorum ne bir baş dönmesi ne de mide bulantısı sorunu yaşamıyorum.
İyi bir teknoloji, kaliteli bir ürün her zaman karşılığını bulur.. Fpr gözlüğü teknolojisi de karşılığını buldu..
Kesinlikle film, video izlemeyi, oyun oynamayı sevenler için vazgeçilmez biz teknoloji FPR gözlüğü.
Ben en çok film, video izlemeyi seviyorum. 3D TV' de tabi oyun oynamakta ayrı bir zevk.
Dasti kesinlikle katılıyorum. Hem büyükler için hem küçükler için eğlence.. İster film izle, ister oyun oyna..
Bütün aile geniş bakış açısı sayesinde 3D TV' de rahatlıkla çizgi film, video izleyip, oyun oynayabilir.
Herkese hitap eden bir eğlence kaynağı..
Ailecek komedi filmi izlemekte çok eğlenceli olur.
Evet ailecek komedi filmi izlemek çok eğlenceli oluyor.. Ama korku filmi izlemek daha da eğlenceli oluyor..:)))
Tabi korku filmi izlerken bazılarınızın korkması sizin için eğlenceli oluyor ama korkan kişi için o filmi izlemek pek eğlenceli olmaz.