ooo o zaman yarın maçı hep beraber izleyelim :) ne de olsa 3müzde de yok 3d led tv falan gider bir cafede izleriz artık :D :D
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Aaaa olur, hemde süper olur, beraber futbol maçını izleriz, belki sizin fanatikliğinizden banada bulaşır, çok eğlenceli olacak bence.
Hatta başlık açalım ne dersiniz, yarın Almanya-Türkiye futbol maçını izlemek isteyen herkesi davet edelim, kalabalık daha eğlenceli olur ne dersiniz ?
Bu maçı dışarda izleyelim arkadaşlar, inşallah bundan sonraki maçları satın aldığımız fpr gözlük teknolojili 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerinden biriyle evlerimizde hatta ailemizle izleriz, aramızda olupta saklanan 3D tv sahiplerine muhtaç olmayız.
Aynen danini, baksana aylar önce oyun ve film partisi var dedi bizleri heveslendirdi şimdiyse hiç sesi soluğu çıkmıyor :(
Futbol maçında sizden ses çıkmadı dasti, oyun partisine gelince malesef hala 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alamadım, yoksa partinin lafımı olur.
Ben sademin utanacağını hiç sanmıyorum danini :) Baksana bu laftan sonra bile bizi davet etmiyor, utansa parti ne demek lafımı olur gelin oyun oynayalım, film izleyelim derdi, ama nerde :)
Ayşe' cim bende biliyorum buyrun parti yapalım, film izlemek isteyen film izlesin, oyun oynamak isteyen oyun oynasın demeyi ama siz şimdi hiç 3D TV kullanmadığınız için zarar vermenizden korkuyorum
Sadem ne yapmışsın..:))) Resmen cahil yerine koymuşsun... Sen en iyisi 3d tv satın alamayan arkadaşlara 3d tv'nin nasıl kullanıldığını öğret. Onlar da ileride satın aldıklarında biliyor olurlar...Sevap işlersin..
Futbol maçında sizden ses çıkmadı dasti, oyun partisine gelince malesef hala 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alamadım, yoksa partinin lafımı olur.senden de böyle bir cevap bekliyordum ayşe :) düşünmen yeter.sadem ne ayak ? Cahil mahil diye ezmiş bizi :) iyi ki bir 3d led tv si var :) görmemişin bir 3d tv si olmuş tutmuş gözlüğünü .... :) boşlukları siz tamamlayın.