auto cad,3d max ve photoshop icin kullanacagım yeni bir sistem toparlamaya calısıyorum.gecmeyi dusundugum sistem -
amd 2800 1024 64bit 754p-
...ancak uzun suredir amd lerin masaustu uygulamalarda intelden daha kotu performans gosterdigini okuyorum. birde sizin fikirlerini ogrenmek istedim. toparlamyı dusundugum (cpu+anakart+ram) AMD konfigirasyonuyla hemen hemen aynı paraya
-P4 2800 1024KB 800mHZ HT 775p-
alabiliyorum.sizce agırlıklı olarak autocad,3d max,photoshop ve bilimum mimari program kullanacagım bilgisayarım icin hangi platforma gecmeliyim(her iki sisteminde maliyeti hemen hemen aynı ve cıkabilecegim en yuksek cpular bunlar)
3d uygulamalar ve autocad icin platform
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bilgisayarın özelliklerini tam olarak yazsan daha iyi olurdu ama bu işini görebilir. Görürde.. :)
arkadaşım öncelikle uğraşmışolduhun pragramlar kuvvetli sayılır bence p4 2.8 onun için daha iyi ve perfanmas alırsın amd de bence alamasıssın saten çabuk şişen makina amd seni yollda bırakır yapmışken 2.8 daha iyi..
çünkü şuan ben celoron 2.4 d kullanıyom gayette iyi intel olsa daha da fazla olacahına şüphem yok
dostum amd ucuz ama ileriyi düşünürsen, nasıl olur bilemem. bende saydığın programları kullanıyorum. pentium 4 3.0 mevcut. birde 512 ram. 512 ram yeter ama büyük işlemlerde biraz daha ram olsa daha iyi.
işlemcinin yanıda ekran kartını da ihmal etmemelisin. senin ağrılık vermen gerekenler, işlemci, ekran kartı , ram.
ben sana pentium u öneriyorum. amd de iyi ama pek modelleme aşamasında pek kullananı görmedim. belki yanılıyor da olabilirim. eğer ileride ocerclock yaparsan amd buna uygun, kullanım durumuna göre değişir gibi. pentuim la max 7 kullanıyorum ve memnunum.
bye.